Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Hyundai Türkiye
Yeni Hyundai i20'yi yakından keşfederken Hepsiburada.com'dan hediye çeki kazanma şansı yakalayacağınız kampanyamız yarın başlıyor. Gözünüz bizde olsun!

https://www.facebook.com/ArielTurkiye

Ariel ülkemizin renklerini gururla koruyor! Haydi sen de milli renklerimizin gücünü göster; en güzel kırmızı-beyaz fotoğrafını çek, 7 Haziran 2012 tarihine kadar Money Club Kart sayfasına yükle, kart numaranı gir. Ariel Parlak Renkler’de 2 TL indirim kazan. Ayrıca çekilişle belirlenecek 100 kişiye Ariel’den 5 kg’lık Parlak Renkler de hediye!

Kampanya ile ilgili her türlü hak ve sorumluluk Money Club Kart’a aittir.

aaaaa kazanmışıııımmmmm yaşşassıııınnnn

ne kazandımdı yaa :44:

tebrikler, bizden birileri kazanınca seviniyorum..

nemlendirici krem,antieycink, losyon bişeydir

bana da melisle tam tadında dan kazandığım el blendırı geldi..

3 ' üyemiz hediyeler kazanacak...
Sayfamızı beğenip görseli paylaşan ve tekstilevim.com adresine üye olarak bir ürün hakkında yorum yapanlar arasında çekiliş yapılacaktır.
Kazanan ;
* 3 üyemiz çekiliş ile belirlenecektir.Sürpriz hediyeler kazanacaktır
(Havlu-Bornoz-Nevresim)

(Sayfayı beğenmeden yapılan paylaşımlar çekilişe dahil edilmeyecektir.
Kargo ücreti firmamıza aittir.
Kampanya bitiş tarihi:26 Mayıs 2012 Saat:15.00

https://www.facebook.com/index.php?lh=aa6a2e66a380c27c383df39c91cf7611#!/tekstilevim

bugün 1 yıllık palette boya kazananlar açıklanacak...
inşallah 1 yıllık boya kazanırım

Kızlar evmanyadan King Konveksiyonel Pişirici siparişi vermiştim az önce kargo ile ürün geldi içine saat konmuş hafif bir kutu yollamışlar,görevli ödemeyi yapmadan kutuyu açamayız dedi,müşteri hizmetlerini aradık bu ürün kesinlikle fırın değil diyorum bende görselde tepsi gibi birşey görünüyor doğru üründür diye tutturdu ben ısrarla aynı ürün değil diyorum koskoca fırın sipariş ettim ben diyorum ama ikna etmeye çalışıyordu,neyse güç bela kabul etti,neyse ki kapıda ödeme ile almıştım 5 tl fazla verip,yani ödemeyi kredi kartı ile yapsam bilemiyorum ne kadar uğraşacaktım,ödemeden kurtuldum,depoda varsa hemen yollarız dedi,depoda olmayan ürünü nasıl yolladınız o zaman dedim ona da cevap yok .. artık kartla alışveriş yapmaya korkuyorum çünkü ürünü ya getirmiyorlar ya da yanlış ürün yolluyorlar ödemeyi yapınca zaten telefonla aradığınızda dahi ilgilenmiyorlar sizin de bilginiz olsun istedim,daha önce de bir siteden almıştım 1aydan fazla beklettiler zar zor iade yaptırmıştım bir türlü kısmet olmadı şu fırın bana,kullanan var mı nasıl bir ürün ?

Yarışma zamanı...

Aşağıdaki resmi beğenip, paylaşanlar arasından 1 kişi "Uğur Böcekli Mini Elektrik Süpürgesi - Gırgır" kazanıyor!

Yarışma süresi 23.05.2012 Çarşamba saat 18:00'a kadardır.
Kazanan kişi, beğenip paylaşan kullanıcılar arasından RANDOM.ORG - True Random Number Service üzerinden yapılacak çekilişle belirlenecektir.
Birden fazla paylaşım yapan kullanıcılar çekilişe 1 kere katılacaktır

https://www.facebook.com/index.php?lh=aa6a2e66a380c27c383df39c91cf7611#!/alacaknevarcom

• [h=6]Yedigün

[/h][h=6]YEDİGÜN PARTİSİNE TWEET'İNLE KATIL! MURAT BOZ KONSERİNE BİLET KAZAN!

Bu akşam saat 21.00'da Yedigün Partisi var! Partiye #YedigunPartisi hastag'iyle yazdığın tweet'lerinle katılıp Murat Boz konserine bilet kazanan 10 şanslı kişiden biri sen olabilirsin! Saat 21.00'dan sonra #YedigunPartisi hastag'iyle atacağınız her tweet Murat Boz'lu Yedigün partisinde DEV EKRANDA yayınlanacak!

Murat Boz'a ve Yedigün'e iletmek istediğin tüm yorumları twitter'da #YedigunPartisi hastag'iyle bugün saat 21.00'dan sonra bekliyoruz!

Parti 21.00'da twitter hesabımızda CANLI YAYINDA! Orada neler oluyor takip etmek için gözün Twitter hesabımızda olsun! Belki #YedigunPartisi hastag'iyle attığın tweet'e de CANLI YAYINDA rastlayabilirsin!

Katılımını bekliyoruz!
    [/h]

kızlar polisan hediyem geldi babam almıs kargoyu kargo ucreti almıslar sekiz milyon sizdende aldılar mı merak ettım

ALTINCI CADDE 'den alışveriş yapanlar varmı aramızda kızlar sorun yaşadınızmı bugün bana 100 lira üstü 50 lira indirim yollamışlar ama bilemedim burdan hiç alışveriş yapmayı deemedim olumlu olumsuz yorum varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…