ya bu siemens sonuçları ne zaman açıklayacak acaba? yarışma bile bitmemiş daha :44:
bide hatırlayan varmı en güzel anneler günü anınız diye bi yarışma vardı neydi ooo :44: çok dalgın oldum son zamanlarda.. bu arada yarın bana sütaştan gelecekler, kaşar peyniri aldım kötü çıktı, şikayet ettik sitelerine yarın gelebilirmiyiz diye aradılar, bende gelin dedim, bakalım niye geliyolar
muhtemelen elleri kolları dolu gelecekler marka adınamisafirlerin gittikten sonra yazarsın canım müşteri memmuniyetini bize de
günaydıııınnnn
bugün money de ne varmış bilgisi olan var mı?
bakalım görücez :) yazarım tabi
ben bu money i anlamadım yaa salı mı çarşambamı :44:
Salı günleri oluyor kızlar bugün lezita nugget veriyor mail geldi , kendi sayfalarından yapacaklar sanırım facebook diye belirtmemişler sayfamızdan yapılacak demişler mailde .. facebooktan daha kolay oluyordu .. ne zaman kendi sayfalarından yapsalar saat akşam 5 i bile bulduğu oluyor yani ben tutturamıyorum bütün gün başında bekleyemem
Canım, bu tıkla kazan mailini nasıl alıyorsun? Bende almak istiyorum..
tchibodan alışveriş yapan arkadaşlar ürünleriniz geldi mi hangi kargoyla gönderiyorlar ben de sipariş verdim
Gunaydinlar, tchibo ceki alamiyorum face den arkadas olalim bari bende atabildiklerimi size atarim
günaydın herkese..
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
yarın akşam bitiyor yarışma kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?