Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Mayıs ayında evlilik yıldönümü ve/veya doğum günü olanlar !

Evlilik yıldönümü veya doğum günü tarihinizi yazıp, kişisel bilgilerinizi ( Ad-Soyad-Adres ve Telefon ) de ekleyerek Perşembe günü saat 11:00'a kadar,profilimizdeki MESAJ kısmından gönderebilirsiniz.

Çekiliş sonunda 2 kişiye yeni sezon Aker Eşarp hediye edeceğiz.

benim doğum günüm 31 mayıs nereye mesaj atacağız canım ?

ay esim saolsun bilgisayara el koydu bu aksam hicbiseye bakamiyorum yaa ama topictede bir faaliyet yok gordugum kadariyla pek bisey kacirmamisim bu arada tlfdan dogru durust kullanilmiyo ya forum, tlf icin bi uygulama falan yapsalar keske

0770168_431.jpeg

:55:oğluşuma bunu aldım..bugün kargo gelince ortalığı koparmıştı..:84:
neden ona hiç kargo gelmiyormuş, hep bana geliyormuş..:1:

Kızlar daybuyday kargo bedava yapmış :)(konu yeri burası değil biliyorum ama buraya yazdım daha çok kişi var herkes görsünde yararlansın istedim)buarada hesap isteyen varsa ben verebilirim

Kızlar daybuyday kargo bedava yapmış :)(konu yeri burası değil biliyorum ama buraya yazdım daha çok kişi var herkes görsünde yararlansın istedim)buarada hesap isteyen varsa ben verebil
günaydınlar
yani dün alışveriş yaptım ümidimi kesip çek kullanmasaydım siparişlerimi iptal ederdim bendeki şans

Kızlar daybuyday kargo bedava yapmış :)(konu yeri burası değil biliyorum ama buraya yazdım daha çok kişi var herkes görsünde yararlansın istedim)buarada hesap isteyen varsa ben verebil
günaydınlar
yani dün alışveriş yaptım ümidimi kesip çek kullanmasaydım siparişlerimi iptal ederdim bendeki şans

günaydııınnn :18: bol kazançlı günler :21:

günaydın kızlar şu süperfreşe geç katılmak daha iyi galiba buz çözülmüş olur
şu elma gönderme saçma gelmişti ama benimde adım var
ve dün bebişimin olduğu doktor amcası tarafından görülemesede kan değerleriyle kantılandı inşallah dualarınız gerçek olur ve busefer tutunur bebişim annesine

not: (avea için dua etmiştiniz ya hepinize kalpten teşekkürler ):16::16::16::16:

günaydın kızlar şu süperfreşe geç katılmak daha iyi galiba buz çözülmüş olur
şu elma gönderme saçma gelmişti ama benimde adım var
ve dün bebişimin olduğu doktor amcası tarafından görülemesede kan değerleriyle kantılandı inşallah dualarınız gerçek olur ve busefer tutunur bebişim annesine

not: (avea için dua etmiştiniz ya hepinize kalpten teşekkürler ):16::16::16::16:

canım Allah inşallah o minik kalp atışlarınıda duymayı nasip eder sonrada kucağına almayı tabi hayırlı olsun bebişin:21:

Kampanyamız devam ediyor !... Kampanyaya katılmak çok kolay Yayınladığımız kampanya görselini beğenin/paylaşın yeter... :)

Zumruth Lâl Pırlanta Yüzüğümüzü size hediye edebilmemiz yapmanız gereken tek şey fotoğrafı "Beğenmek" ve profilinizde "Paylaşmak" :)

27 Mayıs Pazar 22:00 saatine kadar bu fotoğrafı beğenen ve paylaşan değerli takipçilerimiz arasında yapılan bir çekilişle bir takipçimiz Saklışehir'den Zumruth Lâl Pırlanta Yüzüğümüzü kazanacak.

Unutmayınız, Çekilişe katılabilmeniz için önce sayfamızı beğenmiş olmanız, sonra fotoğrafı hem beğenmeniz hem de paylaşmanız gerekiyor.

Sevgiler

https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/saklisehir

Selam canım , ben alışveriş etmiştim 3 ay kadar önce , sorunsuz ulaştı elime bir sorun yaşamadım .. tekrar alışveriş etmememin sebebi fiyatlarını çok yüksek bulmam .. internetten satış için çok fazla buldum fiyatlarını,bu durumda gelen hediye çeklerinin bir anlamı olmuyor bence,hatta hazırda olan çekleri bile kullanmamıştım çekle bile pahalı gelmişti birçok şey,birdaha da girip bakmadım o siteye .. ama teslim süreci kargo süreci vs kesinlikle sorunsuzdu ;)

dün altıcı caddenin 100 lira üstüne 50 tl indirim kampanyasından ben de yararlandım ama ben şöyle yaptım toplamda yaklaşık 150 liralık 3 ürün aldım 50 lirası çekle düştü 2lirada card finansın 100 tl üstü alışverişe 25 tl indirim kampanyasıyla düştü böylece 3 ürün bana 75 tl'ye maloldu.117 tl'lik king mutfak robotu + gold case çift kişilik pike + salata servis kaşığı aldım. Üstelik kargo da bedevaydı. Sanırım böyle olunca kazançlı bir hale geldi

Back
X