Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

daybuyday cılgınlıgı yaaa fikirmetre tel no istemese ii olcakmıs ama 8 hesap yaptım gene idare ederrrrr:1::1::1:

6fzv5.png

Katılım: https://www.facebook.com/aralgame/app_153284594738391

herkese gunaydın.sabah sabah daybayday den ıyı alısverıs yaptım valla.bedava süper oldu valla:)):3:

Günaydın kızlar :36:

ÇAYKUR

Sevgili ÇAYKUR Dostları yarışma zamanı. Soru şu; sizce ortalama bir insan günde en fazla kaç bardak çay içebilir? Tahminleri bekliyoruz...

Best Western Turkey

İşte Facebook takipçilerimiz için hazırladığımız yaz sürprizimiz!

"Sürpriz Kampanya" sekmemiz üzerinden ad-soyad ve e-mail adresi bilgilerini gönderen 500. kişi olun, Best Western Plus Khan Hotel Antalya'da ücretsiz 2 gece çift kişilik oda + kahvaltı konaklama ve plaj kullanımı hakkı kazanın.

Kampanyamıza katılmak için tıklayın... Best Western Turkey - Yaz Sürprizi | Facebook

kızlar daybuyday dan alışveriş yapmaya çalışan var mı şu anda? benim ödemem bir türlü gerçekleşmiyor. kart bilgilerimde hata varmış. siz ne durumdasınız?

arkadaşlar merhaba aranıza katıldıktan sonra ilk hediyemi kazanmışım.darphin den ama ne olduğunu bilmiyorum bilen varmı? paylaşımlar için teşekkürler.umarım devamı gelir.hepinize bol hediyeli günler .

kızlar mng kargo ıle utu geldı acaba nerden gelmıs olablır gonderılen yer ızmır odemıs yazıo baska gelen var mı cok sevındımmm:52::16:

yaa daybuyday günü ama ben bişe yapamıyorum fikirmetreden bi hesap açmıştım ama hediye çekinin zamanı varmış [1 ay] dolmuş başka bi tane açtım ona da puan vermemiş yeni hesaplar açıyım dedim tlf no istiyor sinir oldum elde var sıfır

Back
X