Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Hanımlar, mutfak bilgilerinize güveniyorsanız yeni Şefler Soruyor yarışmamız başladı. Hem iddianızı kanıtlayın hem de çekilişle 50 TL değerinde hediye çeki veya Knorr'dan hediye sepeti kazanma şansı yakalayın.

Normalde 9 duruyorda birde oraya amblem koymuşlar ya ordada 6 tane var onuda sayacağımız acaba derken 15 yazdım gitti

ayyy onu bende düşündüm ama ,resimde gizlenmiş olanlardır dedim

bence 15 hepsini saycaz kızlar

15 olucak arkadaşlar..şaşırtmaca yarışmanın adı saklı stix ama soruda bu sayfada kaç stix var yazıyor

cnm bunun linkini verirmisin. bulamadım.

ona doğadanın kendi sitesinden mi katılmıştın ?

anneler günü için maille fotoğraf göndermiştik cnm. katılan herkese göndermişler. katılan varsa sizlerede gelir mutlaka.

hangi kargoyla geldı cannmm afıyet olsun

sağol cnm.yurtiçi kargo getirdi.

Son düzenleme:
doğadandan anneler günü hediyem geldi. Büyülü Kutu Orman Meyveleri çayı.kokusu missssss

banada geldi az önce kokusu gerçekten çok güzel ben anneler günü için katıldığımızı unutmuştum, acaba yeni ürün onun için mi gönderdiler diye düşünmüştüm

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

-Naccas Kuyumculuk- Tam 3 Takipçimize Gümüş Kolye Hediyemiz!
Kampanya görselimizde tüm ayrıntılar mevcuttur.
Lütfen katılımlarımızı doğru bir şekilde gerçekleştirelim.
www.naccaskuyumculuk.com
Tüm katılımcılarımızın sitemize üye olma şartım...ızı da yerine getirmesini rica ediyoruz.
Hediyeli kampanyamız 23.05.2012 - 30.05.2012 tarihleri arasındadır.
25 Beğeni toplayıp çekilişimize katılın veya en çok beğeniyi toplayın çekilişsiz bu güzel gümüş kolye sizin olsun!

https://www.facebook.com/sallyhansenturkiye

Yarışma başlıyor!! Bu ayakkabıyla en güzel kombini yapıp, 27 mayıs Pazar gününe kadar sallyhansenfacebook@kozmoklinik.com'a mail atan 1 kişiye suya dayanıklı ve 60 saniyede kuruyan yeni formülüyle Airbrush Legs hediye! Kazananlar Pazartesi günü açıklanıyor!

Bu ayakkabı dediği siteye girince anlaşılıyor zaten arkadaşlar :)

Son düzenleme:
banada bugün doğadandan chai ( tarçınlı ,zencefilli,karanfilli) bitki çayı geldi .

önceden üye olmuştukya sürekli geliyor yeni çay çıktığındaaa

işte beklediğiniz an geldi! 2012 yılının en moda nevresim takımını kazanan talihlilerimiz;

Emine Genç
Reyhan Ordulu
Nuran Kayılı
Gülşah Uzun
Ruhiye Kayakoparan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…