Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ToyzzShop
Sürprizimiz Var!

Şu an vizyonda olan Güzel ve Çirkin filminin 26 Mayıs 2012 saat 10:30 da Üsküdar Capitol Alışveriş Merkezi'nde yapılacak olan özel gösterimi için bilet kazanmak isteyenlere yarın saat 11:00 de sürprizimiz olacak.

kızlar mng kargo ıle utu geldı acaba nerden gelmıs olablır gonderılen yer ızmır odemıs yazıo baska gelen var mı cok sevındımmm:52::16:

melisle tam tadında dan kazanmış olabilirsin ,benimkinde de ödemiş yazıyordu..gönderen euro gıda olarak geçiyor

olablır canm kızlara sordum bende tam kapıdan cıkarkene geldı bakmaya fırsat bulamadım ama odemıs yazıodu bendede bız melısle tadındada ne yarısmasına katılmısttık kı :16:

olablır canm kızlara sordum bende tam kapıdan cıkarkene geldı bakmaya fırsat bulamadım ama odemıs yazıodu bendede bız melısle tadındada ne yarısmasına katılmısttık kı :16:

anneler günü için,annenizden öğrendiğiniz ilk yemek tarifi idi?

bu gercek mı ya :/ sok sok sok sok sok sokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ben bole seylerı gercek deıl zannedıodum valla daha bugune kadar hıc katılmıslıgım kazanmıslıgım yok

6fzv5.png

kulaklık 400 tl değerinde

Buradan katilim yaptim bilgisayarima virus bulastirdilar ve yollayacagiz dedikleri hic birseyi yollamadilar !

bu kişi hep reklam amaçlı yazılar yazıyor. bugün profilini inceledim hep aynı şeyler:31::31:

Aral Game denen yerin reklamini yapiyor acikcasi salak yerine koyuyor insanlari ! Bende onlara mesaj attim KK dahakkinizda hic iyi seyler yazilmiyor diye ! Bir kurumsal firma bu kadar nasil duser ki reklam icin...

bende eti formdan süpriz hediye kazandım 10 gün oldu ama benimkide gelmedi hala
sen hangi rozeti açtın ?

gurme rozetini actirdim adreesimi dun istediler ne gondercekler acaba, seninki geldiginde burda paylasirsan cok iyi olur merak ettim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X