Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Buradan katilim yaptim bilgisayarima virus bulastirdilar ve yollayacagiz dedikleri hic birseyi yollamadilar !

arkadaşlar 3 seferdir uyarıyorum kim bu giriyo link atıp çıkıyo diye, şikayet edelim bunu, profiline bakın başka bişey yok sadece bu aral game denen sitenin linkini atıp gidiyo
ama ben b,lmiyorum nasıl şikayet ediliyo, biri anlatsın bana, hepberaber şikayet edelim bo 'oys' isimli kişiyi! :20::47:

https://www.facebook.com/etiform/app_363776770330269
canim bu sayfadan ogulerde yediklerinin girisini yapiyosun (ben aklima geldikce atiyorum bisiler)
sen giris yaptikca rozet veriyo sana atiyorum cok su ictin diyelim su kusu , kurabiye canavari fln boyle rozetler sakliymis grislerin altinda eger ilk sen actirisan supriz hediye veriyo
ama hediyeyi bilmiyorum:30:

Allah’ın rahmeti, bereketi sizinle olsun,
Gönül güneşiniz hiç solmasın,
Yüzünüz aydın olsun,
Kabriniz nur dolsun,
Makamınız Firdevs olsun,
Dualarınız kabul olsun.
Kandiliniz MÜbAREK OLSUN ...

[h=6]Pratikev.com
[/h][h=6]L'oreal Paris 630 Çikolata Karamel Saç Boyası ÇEKİLİŞİ !

Çekiliş Kuralları;

1- Pratikev.com sayfasını beğenin.
2- Bu çekilişi "Herkese Açık" olarak paylaşınız.
3- Paylaşımlar sadece "Pratikev.com" sayfasındaki "Paylaş" butonundan kabul edilecektir. Arkadaşlarınızın gönderileri üzerinden paylaşılan paylaşımlar kabul edilmeyecektir.
4- www.pratikev.com sitemize üye olunuz. ( Hediyemizi kazanan takipçimizin, aynı zamanda sitemize üye olması şartı aranacaktır.)

24/05/2012 Perşembe Saat 17:00 'da çekiliş sona erecektir. Çekiliş sonucu gün içinde açıklanacaktır.

Kazanan takipçimizin adres bilgileri alınarak, ücretsiz kargo ile hediyesi tarafına gönderilecektir.

Saygılarımızla,
Pratikev
[/h]

Facebook yarışmalarımız başlıyor!

Bugün saat 12.00'da gözünüz Soğuk Algınlığı Hallerim'de olsun...

Haydi ne duruyorsun! Sen de beğen, paylaş, arkadaşını davet et sürpriz hediyeleri kazanma şansını arttır...

Soğuk Algınlığı Hallerim | Facebook

hepimizin kandili mübarek tüm duaları kabul olsun inşallah..

günaydın arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun rabbim tüm dualarınızı kabul etsin.:49::emir_bebek: bu arada daffny bana numune göndermiş nezaman istediğimi bile unutmuştum sevindim çünkü 4 aydır kapıya kargo gelmiyordu.

Back
X