Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

1. resim:

El Halısı: Nice: 7301 Yeşil

80x200 - 80x300 - 90x150 - 120x180 - 140x200 - 170x240 - 200x300

Yün ve viskon kullanılarak üretilen el halısıdır. Halı ile kilim arasında özel bir dokuya sahiptir. (%100 Doğal Elyaf / El Dokuma / Yün & Viskon / Hav Yüksekliği 1,6 cm)

3ü bulamadım yaa

Ben aldım. 9 tl kargo, zeytinyağı çok güzel. oğlum zeytinleri leblebi gibi yedi :) Kazdağlarında yetişiyomuş zeytinler.

Kaçar gramlık Polyester Dantel İpliği ürünümüz var ve her birinin kaç renk seçeneği mevcut?
Sorumuzun cevabını Polyester Dantel İpliği ürünlerimizin sitemizdeki linkleriyle Kartopu Sihirli Şal başlıklı maille destek@11digital.com adresinden bize iletin, bugünün Sihirli Şal'ını siz kazanın!

https://www.facebook.com/KartopuYunleri

yeni gördüm 20. kişiyeymiş dolmamıştır belki:26:

bana 250 gr yag gelmişti ufacık kavanozdada zeytin eger öylyse asla 9 tl etmez heleki zeytinyagını hiç begenmemiştim ben tabi bu damak tadı ama miktarlarını ögrenin bence

100 cc sızma zeytinyağı

100 gram çizik zeytin

100 gram sızma zeytinyağı

ile yapılmış soğuk sabun

dio cok az tbki ztn ancak 9 tl eder ama denemek istiorum guzelse alıcam tam da böyle birsey arıyordm zeytnyagı konusunda deneyip sipariş iyi oldu eger tadı guzelse sizlerede yazarm

valla sen bilirsin cok pahalı bence ancak 4 tl eder bu yazdıkların

[h=6]ROMAN
[/h][h=6]CUMA yarışmamız başladı! Şifremiz, ROMAN ONLINE, www.roman.com.tr de bir ürünün ayrıntılarında saklı! Şifrenin yerini bulup bize sosyalmedya@roman.com.tr den cumartesi sabahı saat 08:00 a kadar YARIŞMA başlığı ile mail olarak yollayan bir kişi www.roman.com.tr de kullanmak üzere 50TL lik indirim çeki kazanıyor! Unutmayın kazanmak için üyelik şart! Yarışmamızı paylaşmayı da unutmayın! İlk ipucu birazdan geliyor![/h]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…