Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Annemin ceki gelmiş komşuya vermişler ne zamana kadar süresi acaba?bide çeki ben kendim gidip kullanabilrmiyimki annem yerine.Üzerine para ekleyp anneme süpürge hediye etmek istiyorum da.

https://www.facebook.com/jagtr

çek i nerden kazanmıştın unuttum cnm.ama üzerinde annenin adı yazmıyosa kesin kullanırsın..isim yazıyosa problem çıkarabilirler...

hayırlı kandiller kızlar allah cocuk isteyenlere cocuk ev bark isteyenlere ev bark saglık isteyenlere saglık versin herseyin başı saglık elbettee ama ben en cok bebegim olması icin dua edicem hayırlısıyla

çek i nerden kazanmıştın unuttum cnm.ama üzerinde annenin adı yazmıyosa kesin kullanırsın..isim yazıyosa problem çıkarabilirler...

knorr şefler soruyor uygulamasından, annemin adı varmı çekte bilmiyorum eger adı varsa annemle beraber gideriz kendi begenir hediyesini

KIZLARRRRRR KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN HEPİNİZİN ALLAH DUALARINIZI KABUL ETSİN GÜNAHLARINIZI AFFETSİN

kızlar bana acil markafoni çek lazım 3 adet 20 tl tchibo +20tl limango + 10 tl daybuyday çeki (kod olarak) bana ulaşın acil lütfen eğer ilgilenen olursa burdan konuşalım http://www.kadinlarkulubu.com/alisv...sleri-alisveris-siteleri-96.html#post24776702 oraya kimse uğramıo bende haber verim ilgilenen olursa dedim

kızlar banada tchibo ceki lazım.verebilecek yokmu.elimde 20 tl lık lımango cekı var.:18::18:

kızlar..herkese iyi kandiller

Allah herkesin dualarının kabul edip, gerçekleştirsin inşallah

fıstıklar hepinize hayırlı kandiller
başta sağlık ve benim gibi bebiş isteyenlere rabbim buhayırlı gün ve aylarda nasip etsin inşallah
bebişi olanlarında hayırını göstersin hastalarımız sağlığına kavuşsun eh acıkta maddiyat olsun küçükte olsa topikçe hediyelerimize kavuşalım sağlık sıhhat huzur bizimle olsun

süperfreşte çıkmış ortaya unutanlar bi baksın

10tlm var sadeceeee

kızlar mekafoni bugün tüm alışverişlerde kargo bedava indirimi vermiş bana...isteyen varsa hesap bilgilerini verebilirim. bugün son gün...yalnız hesapta 10 tl lik bir indirim kuponu var onu kullanmamak şartıyla..bu arada 13 tl lik çeki de verdim ir arkadaşa. bu arada oğlumda kızımda yanımda artık.dualarınız için hepinize teşekkür ediyorum...

isteyenler özel mesaj atsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…