arkadaşlar bugün çok kötü bir kaza geçirdim merdivenlerden yuvarlandım ve hastanelik oldum ayağım çok kötü şuan sargıda ve yatıyorum rabbim bir daha kimseye böyle birşey yaşatmasın :2:
arkadaşlar bugün çok kötü bir kaza geçirdim merdivenlerden yuvarlandım ve hastanelik oldum ayağım çok kötü şuan sargıda ve yatıyorum rabbim bir daha kimseye böyle birşey yaşatmasın :2:
kızlar benimo bu tatik tutar tweetter yarışmasına kardeşimden katılıp bi söz yazdım.haftanın birincisi olmuşum.. Kovan Paspas kazanmışım
geçmiş olsun..allah beterinden korusun..
Kaza gecíren arkadaŞımız cok ama cok gecmíşolsun
akıllı kız naapsın, sıcacık orada oturuyor. .doğumun normal mi olacak canım?şimdilik öyle galiba?sezaryan olsaydı beklemezdin tabi ki?
ismi ne olacak bebişin?
Şímdilik normal gózÙkúyo rabbimden hayırlısı,YaĞmur Melek koycaz isminí son anda bí degisíklik olmazsa.
çok geçmiş olsun canımgeçmiş olsun
Siemens Home Türkiye - Hepiniz Annemizsiniz | Facebook
Siemens Home TürkiyeHepiniz Annemizsiniz kazanan listesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?