günaydınlar ben esrasekiz için dua etmek istiorum allahım hayırlı bir evlat versin kucağına kandiliniz mübarek olsun
katılmadımkibelki katılan olur diye paylaştım cok sagol Allah razı olsun bi doguramadım gitti
kızlar yaa www.fyonk.com herkes burdan birbirine hediye tchibo çekler gönderdi. fakat ben bu çeki hiç bi zaman görmedim aklıma geldikçe kontrol ediyorum ama yok. bittimi acaba tchibo kampanyası :44::44::44::44:
https://www.facebook.com/pages/Hobby-Home-Collection/156986831008732?sk=app_221460014534454
bu haftanın yarışmasında trend fuşya ya oy verdim..çoğunluk oluşturalım
ya ben bu paylaşımını görmeden orange ye oy verdim....en çok oy alan nevresim takımı seçilip birde ona kim oy verdiysemi seçiyorlar...
ya ben bu paylaşımını görmeden orange ye oy verdim....en çok oy alan nevresim takımı seçilip birde ona kim oy verdiysemi seçiyorlar...
canım maşallah..zamında gelmiş...kız sanırım değilmi? genelde erkkler böyle geçikir ama senin kız yerinden memnun demekki
Evet canım zamanım geldi ama címcime kızımın dogmaya niyetí yok acayíp stres icindeym cok sıkıldım
geçmiş olsun..allah beterinden korusun..arkadaşlar bugün çok kötü bir kaza geçirdim merdivenlerden yuvarlandım ve hastanelik oldum ayağım çok kötü şuan sargıda ve yatıyorum rabbim bir daha kimseye böyle birşey yaşatmasın :2:
canım maşallah..zamında gelmiş...kız sanırım değilmi? genelde erkkler böyle geçikir ama senin kız yerinden memnun demekki
Evet canım zamanım geldi ama címcime kızımın dogmaya niyetí yok acayíp stres icindeym cok sıkıldım
akıllı kız naapsın, sıcacık orada oturuyor. .doğumun normal mi olacak canım?şimdilik öyle galiba?sezaryan olsaydı beklemezdin tabi ki?
ismi ne olacak bebişin?
arkadaşlar bugün çok kötü bir kaza geçirdim merdivenlerden yuvarlandım ve hastanelik oldum ayağım çok kötü şuan sargıda ve yatıyorum rabbim bir daha kimseye böyle birşey yaşatmasın :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?