Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ariş:

Bu haftanın (18-25 Mayıs) talihlisi; Filiz Sönmez AYAZ. Kendisini tebrik ediyoruz.
Yeni yarışma sorumuz birazdan geliyor. Herkese bol şans

katılmadımki belki katılan olur diye paylaştımcok sagol Allah razı olsun bi doguramadım gitti

canım maşallah..zamında gelmiş...kız sanırım değilmi? genelde erkkler böyle geçikir ama senin kız yerinden memnun demekki

kızlar yaa www.fyonk.com herkes burdan birbirine hediye tchibo çekler gönderdi. fakat ben bu çeki hiç bi zaman görmedim aklıma geldikçe kontrol ediyorum ama yok. bittimi acaba tchibo kampanyası :44::44::44::44:

benimde bi ara öyle oldu ama nerdeyse 1 hafta sonra gitti..

İnsanoğlu tuhaf. 2000 Face hesabı olan gördüm Ayrıca kazandığı hediyeleri satan kampanyacılar var :)

İŞTE BU HAFTAKİ SORUMUZ:
Ariş Semboller Koleksiyonu Adinkra serisinde yer alan ve resimde gördüğünüz sembolün adı nedir?
Doğru cevabı kampanya@aris.com.tr adresine gönderin.
Duyuruyu beğenip paylaşın, 1 Haziran Cuma günü sürpriz hediye kazanma fırsatını yakalayın

düzeltiyorum kayra/Nnsoromma

bunuda düzeltiyorum bu arişin cevabı

Son düzenleme:
arkadaşlar bugün çok kötü bir kaza geçirdim merdivenlerden yuvarlandım ve hastanelik oldum ayağım çok kötü şuan sargıda ve yatıyorum rabbim bir daha kimseye böyle birşey yaşatmasın :2:

arkadaşlar bugün çok kötü bir kaza geçirdim merdivenlerden yuvarlandım ve hastanelik oldum ayağım çok kötü şuan sargıda ve yatıyorum rabbim bir daha kimseye böyle birşey yaşatmasın :2:
geçmiş olsun..allah beterinden korusun..

geçmiş olsun canım Allah korumuş, hemencik iyileşirsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…