Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kitap severler beğeniyor, beğendikçe kazanıyor!
Çağdaş edebiyatımızın usta yazarlarından Müge İplikçinin son kitabı ''Civan''la dar dünyaların kapılarını aralamaya hazır mısınız?
Tek yapmanız gereken iletimizi, sayfamızı ve mugeiplikci sayfasını beğenmek.
Sadece beğenin! Yapılacak çekilişle kitap kazanan 10 şanslı takipçiden biri de siz olun. Son katılım 18.06.2012.

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

Yarışmamız tüm hızıyla devam ediyor:)
Siz Babalar Gününde Babanıza bu yemeği yapacak olsaydınız bu yemeğe ne isim verirdiniz? En yaratıcı ismi verenler arasında çekiliş ile belirlenecek 3 kişiye Arzum’dan Babasına mükemmel bakımı sağlayacak Felix FL582 Triforce Şarjlı Tıraş Makinesi hediye!

Arzum | Facebook

Kitap severler beğeniyor, beğendikçe kazanıyor!
Çağdaş edebiyatımızın usta yazarlarından Müge İplikçinin son kitabı ''Civan''la dar dünyaların kapılarını aralamaya hazır mısınız?
Tek yapmanız gereken iletimizi, sayfamızı ve mugeiplikci sayfasını beğenmek.
Sadece beğenin!
Yapılacak çekilişle kitap kazanan 10 şanslı takipçiden biri de siz olun.
Son katılım 18.06.2012.

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

kızlar e bebek 10 tl çekim var. 30 dk sonra süresi bitiyor. şu fyonkun verdiğinden. kullanmak isteyen varsa hemen vereyim.

kızlar uzun zamandır paylaşım yapamıyorum, yorum yazamıyorum ablam rahatsız moralim bozuk, kafamı dağıtmak için girip hemen çıkıyorum.. inanın yokluğunuzu hissediyorum bu ara cıllıt bang leke avından migros hediye çeki kazanmışım, ilk başladığı zamanlar 10 15 kez oynamıştım sonra bırakmıştım sürpriz oldu, demek çok oynamakla alakası yokmuş hepiniz iyisinizdir umarım, bebişleri olanlara çok kolay gelsin, hasta olanlar şifa bulsun inşallah, hepinizi öpüyorum fırsat buldukça girip çaldığım paylaşımlarınızı da helal edin inşallah şu dert başımızdan gider de sizlerle daha çok görüşürüm.......

Marka Kids | Facebook sayfamızı beğenin sayımız 500 olsun sürpriz hediyeler de sizin olsun.

Papilla Shop | Mutfaktaki Ustalara Saygılarımızla PAPILLA Tava-Tencere Online Satis Adresi (8 fotoğraf)
PAPİLLA DOSTLARI MÜJDE! KAMPANYAMIZA TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYORUZ. Kampanyamız şartlarını yerine getiren ve pazartesi günü açıklayacağımız üç şanslı üyemiz Papilla’ dan birbirinden güzel sürpriz hediye kazanacaktır.

Helalsitesi.com ÜYELERİNİ KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYOR

YAPACAĞIMIZ ÇEKİLİŞLE 1 ÜYEMİZE AŞAĞIDA VERİLEN ÜRÜNLERDEN BİRİNİ SEÇME HAKKI OLACAKTIR......

YAPMANIZ GEREKEN
helalsitesi facebook sayfamızı beğenmek
yarışma albümümüzü beğenmek profillerinizde paylaşmak
ve albüm altına beğendim-paylaştım demek yeterli

https://www.facebook.com/pages/ixora/117934581616190
13-17 Haziran Babalar Günü Kampanyamız,
" Traş Çantası+ 100cc erkek parfüm+ Roll-on Deo + Duş Jeli "
Katılmak çok kolay,
1- ixora sayfamızı beğenmek,
2- Bu bağlantıyı YAZISIYLA beraber paylaşmak,
3- Hepsi bu kadar.

https://www.facebook.com/alacaknevarcom
Yarışma zamanı...

Aşağıdaki resmi beğenip, paylaşanlar arasından 1 kişi "Green Life Hayvan Figürlü USB + Pil Fan (4 Model)" kazanıyor!
Yarışma süresi 15.06.2012 Cuma saat 14:00'a kadardır.

https://www.facebook.com/shoebutik2011
Shoe Butik, Shoe Butik'in fotoğrafını paylaştı.
9 saat önce
MERHABA SHOE BUTİK SEVERLER 4. YARIŞMAMIZLA KARŞINIZDAYIZ TALİHLİLERİMİZ ÖDÜLLERİNİ ALDILAR VE GÜLE GÜLE GİYİYORLAR BİLE:)
50 TL SHOE BUTİK HEDİYE ÇEKİ kazanacak 2 talihliden biri olmak için 16 HAZİRAN GECE SAAT 00:00 A KADAR ; KAMPANYA BROŞÜRÜMÜZÜ SAYFANDA PAYLAŞ
FACEBOOK SAYFAMIZI BEĞEN VE PAYLAŞTIĞIN KAMPANYA RESMİNİN ALTINA ADINI SOYADINI YAZ

Kızlar konu dısında ama sızede ben kanser hastasıyım paramı gondersem oradakı vakfa bagıslar mısın dıe bı maıl geldı mı ıngıltereden yazmıs kım yazdıysa 82 yasındaymıs

Kızlar konu dısında ama sızede ben kanser hastasıyım paramı gondersem oradakı vakfa bagıslar mısın dıe bı maıl geldı mı ıngıltereden yazmıs kım yazdıysa 82 yasındaymıs

canım itibar etme parasını göndermek isteyen sana değil her türlü vakfa çok kolay ulaşabilir. açma bile böyle mailleri. virüs göndermiş olabilirler. işaretle'den kimlik avı dolandırıcılığı na tıkla. gerisini boşver.

kızlar daybuydayda 10 lira ve üzeri alışverişlerde kargo bedavaaaa...
bu arada çek veren biyer varmı ya.hiç çekim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…