Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

PAYLAŞAN "HC HAIR CARE Saç Havlusu" KAZANIYOR

HC HAIR CARE'den tam 20 kişiye özel üretim 50x90 cm saç havlusu hediye... Üstelik kargo dahil hiçbir ücret ödemeden. Çekilişe katılabilmek için yapmanız gereken tek şey bu iletiyi paylaşmak. Bu fırsatı kaçırmayın!

Çekiliş, HC HAIR CARE | Facebook sayfasında yer alan bu gönderiyi 17 Haziran 2012 saat 22:00'a kadar aşağıdaki "Paylaş" linkini kullanarak, paylaşanlar arasında yapılacaktır.

HC HAIR CARE | Facebook

eko halının cevaplarını bulamayanlara yada henüz başlamamış olanlara

1-Natürel Deri ve Patchwork Halıeri Patchwork-55 Border 01 Standart

2-Makine Halısı: Sedef Patchwork: Patchwork Mor

3-Kilim: Etnik Kilim: 7514 Natural

günaydın hanımlar, pek giremiyorum, pek bişey paylaşamıyorum, yarın oğlumun diş bulguru için davetimiz var uğraşıp duruyorum hakkınızı helal edin sizi seviyorum

günaydınla
kızlar ben westing home siteye üğyeolmştm nana çek yüklemişlerdi bende alışveriş yaptım siparişim iptal edilmiş galişba hiç bir bilgi yok mesaj atıyorm cevap yok
böyle sitelere para ödesek ürünü yollmasalar elimizden gelen bişi yok demekki ben hiç birşey anlamadı yükledikleri çekle alışveriş yaptım yanlış birşey yapmadım dikkat edin bence internet alışverişlerine

çok kötü bi pijama takımı bence

kizlar biraz once arastan aradilar kargonuz var gelip alip die hemen yan binada korgocu,
etim geldi sandim kosa kosa gittim meraktan, koca bi paket getiriyo kizzz anaaa
meger bebek beziymis evy baby yenidogan, facede bi oyun oynamistim ordan geldi herhalde haberim yoktu gorunce sok
cocuk falan yok henuz ama neyse artik gelecege yatirim
stok yapayimmmm

banada vichyden tonik geldi az önce nerden kazanmıştım hatırlamıyorum gerçi işimede yaramıcak ama olsun hediye ederim artık

kızlar banada az önce daffnyden ürün geldi küçük bir kutuda deneme boyları ama çok şirin şişelerde şaşırdım ama bekelmiyordum unutmuşum çünkü

kızlar bu daffny den gelen numunelerin kaplarını bittikten sonra değerlendirdinizm.atmaya kıyamadım çok şirinler..naapsam acaba onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…