Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kizlarrrr bisi sorcam
bu fikrimihimden dismacunu gonderceklerdi hani onay vermistik muhim paket mi neydi adi? burdan bi arkadasa da gelcekti
2 hafta icinde elinizde olcak yazmisti ama gelen giden olmadi bana sizlerin ki geldimi?

kizlarrrr bisi sorcam
bu fikrimihimden dismacunu gonderceklerdi hani onay vermistik muhim paket mi neydi adi? burdan bi arkadasa da gelcekti
2 hafta icinde elinizde olcak yazmisti ama gelen giden olmadi bana sizlerin ki geldimi?

bana da gelmedi hala canım mail attım iletişim kısmından cevap gelirse yazarım burdan

kizlarrrr bisi sorcam

bana da gelmedi canım..

herkese merhaba
2 gündür doğrudürüst giremedim foruma.
bugün minik prensesimin doğumgünü ama dün akşam kutladık babamızın bu sabah istanbula gitmesi gerkiyordu.
yani dün doğumgünü kutlaması için hazırlıklar falan derken bugünde misafirleri yolcula evi topla derken ancak rahat rahat girebildim.
ama anlaşılan pekde kaçırdığım kampanya olmamış gibi.

İYİKİ DOĞMUŞSUN KIZIMMM...

kızının yanaklarından öpüyorumm :103: nice nice sağlıklı mutlu yaşlaraa

kızlar merhaba

markafoni 35tl indirimim var 75 alt limitli
grupfoni ve şehirfırsatı 10tl var
morhipo 10 ve 15tl var

fikirmetre anket kodları lazım öncelikle,takas için mesaj atabilirsiniz

HC HAIR CARE'DEN SAÇ HAVLUSU KAZANAN KULLANICILARIMIZ:
Çekiliş sonucunda kazananların iletisim@sacbakim.com adresine adres ve telefon bilgilerini göndermeleri gerekmektedir. Kampanyaya katılan tüm kullanıcılarımıza teşekkür ederiz. İşte kazanan kullanıcılar:

1. Mukaddes Akcan Acar
2. Elif Yücel
3. Zeynep Yüksel
4. Necmiye Üstün
5. Selda Memiş Yeşildağ
6. Nur Konukman
7. Emine Erkan Keskin
8. Şerefnur Altınova
9. Şebnem Sapan
10. Özlem Şengül
11. Pınar Özcan
12. Gokce Isıktan
13. Can Kılıç
14. Fahriye Candas
15. Tülay Altun Alıcı
16. Berk Ryan Mendes
17. Mürvet Kelleci
18. Açelya Yılmaz
19. Semiha Özaltın
20. Levent Yenilmez

Bizden kazanan varsa tebrikler. Ama ben çoook sıkıldım , aylardır hiiç birşey çıkmıyor

Yarışmamız sona erdi...

Vee Kazananlarımız

Burcu Ekici

Canan Zerkinli

Hilal Öztürk

Adil Kırbıyık

Sezen Nalbantol

isim soyad ve ileşim bilgilerinizi bize mesaj olarak bildirmenizi rica ederiz.

Sayfamızı takip edenler çok yakında tekrar hediyeli yarışmalarda görüşmek üzere...
Kenzek bal gerçek çiçek balıdır.

herkes tatilde heralde topik çok durgun
kızlar vipdükkanda kargo bedava olan sitelerde güzel ürünler var ben eşimi davet ettim 13 iraya gömlek aldım 20 lira hesaba yüklendi 1 ay sonra kullanıcm..5,6 liraya tşörtler falanda var hadii koşunnnnnn

"Parlayan Kadınlar Kulübü" Haftanın Ödülü kampanyamızda kazanan talihliler aşağıdaki gibidir. Bizi takip etmeye devam edin!

- Şule Kocaçınar - Özlem Cingöz - Sinem Gökgöz -Hasan Aksalur - Azize Bora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…