kizlarrr etiden hediyem geldiii
bernardo dan 6 li miknatisli baharatlik cokkkk guzelllll cok sevindimmm
cokk daha iyileriii sizeeeee olsun insalllahhhh
canım bu etiden gelen hediyeyi nasıl kazandın:18:
canim bi rozeti ilk actirmistim supriz hediye kazandiniz dedi
farkli bir iki yemek girisi yapmistim gurme rozetini verdi
birde duzenli olarak uygulamayi kullananlara hediye varmis devamli giris yap canim hic olamadi duznli kullanimdan kaparsin insallah
canim bi rozeti ilk actirmistim supriz hediye kazandiniz dedi
farkli bir iki yemek girisi yapmistim gurme rozetini verdi
birde duzenli olarak uygulamayi kullananlara hediye varmis devamli giris yap canim hic olamadi duznli kullanimdan kaparsin insallah
bana tebrikler rozet kazandınız dedi ben bu rozeti nasıl açıcam anlamadım
farklı iki yemek derken yiyecek içecek ekle ordan mı yazdın yemek ismi canım
canim uygulamayi kullanirken bendee 6-7 tane rozet kazanmistm ama o rozetleri sadece ilk actirana odul var
eger ilk sen actirirsan ekranda yaziyo canm hemende donus yapiyolar farkli yemek girisleri yap bende bilindiklerin disinda cunku bilinenleri simdiye kadar girip o rozetleri actiran olmustur illaki
rozetin üstünde çaylak yazıyo bu arada bu ne demek yani bişi kazanmadım mı
malesef canim rozetlere tiklamanla bi alakasi yok
tiklamadan yaziyo zaten ilk sen actirdin bu rozeti o yuzden supriz hediye kazandin diyo
malesef canim rozetlere tiklamanla bi alakasi yok
tiklamadan yaziyo zaten ilk sen actirdin bu rozeti o yuzden supriz hediye kazandin diyo
bende bir şey soracağım. farklı yiyecek derken ne bileyim taze nane kalamar gibi mi?
Helen Harper Babalar Günü yarışması sonucunda markafoni’den hediye çeki kazanan şanslı katılımcılarımız; Gulsen Narlı, Leyla Erkin, Güliz Candan, Ayşe Çiçek, Suzan Doğan, Nuran Kayalı.
Kendilerinin bize mesaj atarak e-mail adres bilgilerini paylaşmalarını rica ediyoruz. İyi günlerde kullanın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?