Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

böyle bir mesaj alan var mı

Merhaba,

Facebook üzerinden kayıtlanmış olduğunuz "Toplam 2.500 TL değerinde 5 kişiye 500 TL'ye kadar Alışveriş Çılgınlığı" ve "Gardırop dolusu tatil eşyası" yarışmaları için adres ve telefon bilgilerinize ihtiyacımız var. Adres ve telefon detaylarınızı bu maile cevap vererek gönderebilir ya da F&F Türkiye | Facebook facebook fan sayfamıza mesaj yolu ile ulaştırabilirsiniz. Bu mail sadece bilgilerinizi kaydetmek amacı ile atılmış olup, yarışmaların kazananlarının 22 ve 26 Haziran tarihlerinde Güneş gazetesinde açıklanacağını bildiririz.

F&F Ekibi

arkadaşlar F&F yine adres istemiş benden 22 haziranda çekiliiş yapılacak demiş birde. Daha önce herkesten adres bilgisi istemişlerdi hatırlarsanız. sizede mail geldimi.

banada geldi gönderdim tekrardan bilgilerimi

Arkadaşlar -Parentz World-'a üye olan var mı? Hamilelere hediye seti gönderiyormuş, üye olacağım, Üye olup seti gelen var mı?

internetten hediyesi gelenleri okudum bende üye oldum hatta numaralarını aradım biz sizi arayacagız dediler aramadılar

internetten hediyesi gelenleri okudum bende üye oldum hatta numaralarını aradım biz sizi arayacagız dediler aramadılar

kızlar günaydın.sizlere önemli bişi sorcam burası yeri değil ama diger yerlerde cevap yazmadılar bilen varsa lütfen cevaplasın.dün bende gebelik şekeri çıktı,doktorum da fetal eko yaptır dedi.halbuki ayrıntılı ultrasonda bebeğin kalbinde hiçbi sorun çıkmadı.Sizce ne yapmalıyım.Ankaraya gitmem gerekiyor sırf bunun için ve ücreti de 500tl imiş

HP Ödüllü Soru 1.Etap çekiliş sonuçlarına göre D&R'dan 50 TL hediye çeki kazananlar; Barış AKAR, Aynur TÜRKGÜLÜ, Ömer İZCİ, Alper KIZILTAN ve Bertan KAHRAMAN olmuştur. Kazananlarımızı tebrik ederiz. Kendileriyle e-posta yoluyla iletişime geçilecektir.

canım bende hiç bir sorun çıkmadığı halde doktor yaptırmamı. önerdi. ama bunu yaptırmak isteğe bağlıymış. ben yinede yaptırdım. hamileyken yaptırdım bide doğumdan sonra 10. gün götürdüm oğlumu. bi sonraki de 1 yaşında olcak. bence bunu yaptırmak çok önemli. çünkü bebeklerin kalbinde delikler oluyomuş. doğumdan sonra 3-4 gün içinde kapanması gerekiyomuş. kapanmazsa ameliyat ediyolar. birde ben 50 tl ye yaptırdım. çouk kardiyoloji merkezinde.

bendende istemişti doktorum ilk hamileliğimde
ama gerçekten önemli bişey Türkiye de daha yeni yeni duyulup yaygınlaşmaya başladı ve ankara da sınırlı sayıda hastanede yapılıyor.
ben Zübeyde hanım kadın doğum hastanesinde yaptırmıştım hiçbir ücret ödemeden doktorum ordaydı ama ben özeline gidiyordum bide yüksek ihtisas ta yapılıyor ankarada
ama yüksek ihtisas tan randevu almaya şimdi kalksan 3 ay sonrasına gün veriyormuş ki o sürede belkide doğuracaksın
sana tavsiyem yaptırman yönünde

yves rocher dan kazandığım traş sonrası seti geldii, orjinal boyutta

dün kravatda geldi rengi yeşil onu pek sevmedim o yüzden eklemedim resmii

[h=6]Carousel
[/h][h=6]Boşlukları dolduruyoruz! "Carousel'i ........ için seviyorum!" Boşluğu dolduranlar ve sayfamızı beğenenlerden 1'er kişi bugünün hediyesinin sahibi olacak. Hadi bakalım, beğenenleri 1000'e tamamlıyoruz! Maceramız 18:00'e kadar devam edecek! [/h]

tünaydın hanımlarrr.. giremiyorum ne zamandır yine yaa..
kampanya paylaşan herkese teşekkürler..

3.DÖNEM HEDİYE ÇEKİLİŞİMİZ

1 KİŞİYE GÖRSELDE BULUNAN DİDİM TV ÜNİTESİ HEDİYE EDİLECEKTİR.

KAMPANYA ŞARTLARI :

*FACEBOOK SAYFAMIZI BEĞENMEK https://www.facebook.com/​YildizMobilyaAlisVeris

*WEB SİTEMİZE ÜYE OLMAK http://​www.yildizmobilya.com.tr/

*WEB SİTEMİZDE BEĞENDİĞİNİZ 1 ÜRÜNÜMÜZE YORUM YAPMAK. VE ÜRÜNÜ FACEBOOK SAYFANIZDA PAYLAŞMAK. http://​www.yildizmobilya.com.tr/

*ŞARTLARI YERİNE GETİRDİĞİNİZİ VE HEDİYEMİZ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCENİZİ YORUM OLARAK BELİRTEBİLİRSİNİZ.

* KAMPANYAYI HERKESE AÇIK ŞEKİLDE PAYLAŞMAK.

İLK KAMPANYA TARİHİMİZ: 18.06.2012 - 06.07.2012................​ ARASINDADIR. KAMPANYA BİTİŞ SAATİ 12.00'DIR.

KAMPANYAMIZ 6 DÖNEME AYRILMIŞTIR VE HER DÖNEM HEDİYELERİMİZ DEĞİŞECEKTİR.

BU KAMPANYAYA YILDIZ MOBİLYA ÇALIŞANLARI, YILDIZ MOBİLYA İLE İLİŞİĞİ OLAN ŞAHIS VE FİRMALAR KATILAMAZLAR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…