böyle bir mesaj alan var mı
Merhaba,
Facebook üzerinden kayıtlanmış olduğunuz "Toplam 2.500 TL değerinde 5 kişiye 500 TL'ye kadar Alışveriş Çılgınlığı" ve "Gardırop dolusu tatil eşyası" yarışmaları için adres ve telefon bilgilerinize ihtiyacımız var. Adres ve telefon detaylarınızı bu maile cevap vererek gönderebilir ya da F&F Türkiye | Facebook facebook fan sayfamıza mesaj yolu ile ulaştırabilirsiniz. Bu mail sadece bilgilerinizi kaydetmek amacı ile atılmış olup, yarışmaların kazananlarının 22 ve 26 Haziran tarihlerinde Güneş gazetesinde açıklanacağını bildiririz.
F&F Ekibi
arkadaşlar F&F yine adres istemiş benden 22 haziranda çekiliiş yapılacak demiş birde. Daha önce herkesten adres bilgisi istemişlerdi hatırlarsanız. sizede mail geldimi.
canım mail olarak facebook mailine mi geliyor çünkü başka bir yerde mail adresi girdiğimizi hatırlamıyorum ben.
Arkadaşlar -Parentz World-'a üye olan var mı? Hamilelere hediye seti gönderiyormuş, üye olacağım, Üye olup seti gelen var mı?
internetten hediyesi gelenleri okudum bende üye oldum hatta numaralarını aradım biz sizi arayacagız dediler aramadılar
kızlar günaydın.sizlere önemli bişi sorcam burası yeri değil ama diger yerlerde cevap yazmadılar bilen varsa lütfen cevaplasın.dün bende gebelik şekeri çıktı,doktorum da fetal eko yaptır dedi.halbuki ayrıntılı ultrasonda bebeğin kalbinde hiçbi sorun çıkmadı.Sizce ne yapmalıyım.Ankaraya gitmem gerekiyor sırf bunun için ve ücreti de 500tl imiş
kızlar günaydın.sizlere önemli bişi sorcam burası yeri değil ama diger yerlerde cevap yazmadılar bilen varsa lütfen cevaplasın.dün bende gebelik şekeri çıktı,doktorum da fetal eko yaptır dedi.halbuki ayrıntılı ultrasonda bebeğin kalbinde hiçbi sorun çıkmadı.Sizce ne yapmalıyım.Ankaraya gitmem gerekiyor sırf bunun için ve ücreti de 500tl imiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?