Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sütaş
Sütaş Video Puzzle oyununda 2. hafta kazananlarını açıklıyoruz;
Çalkalanan parçaları eşleştirdiniz; en hızlılardan olmayı başardıysanız kazananlar listesine de girdiniz:) Kazanamadıysanız üzülmeyin; yarışma devam ediyor!
İzlesene.com | Türkiye'nin Video Sitesi
Sütaş Video Puzzle oyununda 2. hafta kazananlarını açıklıyoruz; Çalkalanan parçaları eşleştirdiniz; en hızlılardan olmayı başardıysanız kazananlar listesine de girdiniz:) Kazanamadıysanız üzülmeyin; yarışma devam ediyor! İzlesene.com | Türkiye'nin Video Sitesi
3 hesaptanda kazanmışım
kızlar bu gün bi istanbul numarasından aranmışım bilen var mı neresi sonu 97 10 la bitiyo
benide aradılar canım, Akminadan arıyorlar.. adres teyit, bir de hangi çeşidi istiyorsunuz diye soruyorlar..
aaa teşekkürler
kontürüm yok dönüş yapamıyorum burdan yazıcam çilekli istiyom çilekli![]()
kızlar superonline D&R ceklerinin 1 yıllık kullanım süresi varmışş![]()
rica ederim canımbide babanın adını soyadını sordular, ben kendim içicem, babamın parası var gitsin kendine alsın
![]()
bende kazandım ama bana çekin maili hala gelmedi bitmesine 2 gün kala kazanmıştım
Sütaş
Sütaş Video Puzzle oyununda 2. hafta kazananlarını açıklıyoruz;
Çalkalanan parçaları eşleştirdiniz; en hızlılardan olmayı başardıysanız kazananlar listesine de girdiniz:) Kazanamadıysanız üzülmeyin; yarışma devam ediyor!
İzlesene.com | Türkiye'nin Video Sitesi
Sütaş Video Puzzle oyununda 2. hafta kazananlarını açıklıyoruz; Çalkalanan parçaları eşleştirdiniz; en hızlılardan olmayı başardıysanız kazananlar listesine de girdiniz:) Kazanamadıysanız üzülmeyin; yarışma devam ediyor! İzlesene.com | Türkiye'nin Video Sitesi
3 hesaptanda kazanmışım
4 tane %100 kaptım
tbkler canım, bende kazanmışım, adres felan vermişmiydik?
sütaş bende kazanmışım sayfasında bir yoruma cevap olarak süre önemli değil yazmışlar tamamlayan herkese gönderiyorlarmış
sütaştan bnde kazanmışımmmmsadece 2 3 kez öylesine oynamıştımmm hemdee. keşke bütün yarışmalar böyle olsa
![]()
çilekli yokmuşbenim herif çilekli içiyo nolcek şimdi
bende yeşil elmalı istedimbenim ablam gelicek sürekli annemlerde olurum yada aniden doğururum diye annemlerin adresi verdim mesaj yazıcaz dedi ben kendisine söyledim kutladım babalar gününü gerenk yok dedim
sen neli istedin![]()
vay bee şu ülkerden nedense bişi kazanmıommzorlamıcam artıkk ülker ailesine küstümm
![]()