Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

sütaştan bnde kazanmışımmmm :8::8::8: sadece 2 3 kez öylesine oynamıştımmm hemdee. keşke bütün yarışmalar böyle olsa:31::31::31:

Sütaş
Sütaş Video Puzzle oyununda 2. hafta kazananlarını açıklıyoruz;

Çalkalanan parçaları eşleştirdiniz; en hızlılardan olmayı başardıysanız kazananlar listesine de girdiniz:) Kazanamadıysanız üzülmeyin; yarışma devam ediyor!

İzlesene.com | Türkiye'nin Video Sitesi
Sütaş Video Puzzle oyununda 2. hafta kazananlarını açıklıyoruz; Çalkalanan parçaları eşleştirdiniz; en hızlılardan olmayı başardıysanız kazananlar listesine de girdiniz:) Kazanamadıysanız üzülmeyin; yarışma devam ediyor! İzlesene.com | Türkiye'nin Video Sitesi

3 hesaptanda kazanmışım

hediyesi ne kizlar ben katilmamistim deam ediyosa hemen katiliyim:18:

bu koçtaçla uğraşıyordur artık millet 3 gün sürcekmiş geceye biterr ürünler zatii :52:

kızlar bu gün bi istanbul numarasından aranmışım bilen var mı neresi sonu 97 10 la bitiyo

rica ederim canım :21: bide babanın adını soyadını sordular, ben kendim içicem, babamın parası var gitsin kendine alsın :9::9::9:

çilekli yokmuş :14: benim herif çilekli içiyo nolcek şimdi :31:
bende yeşil elmalı istedim :ssz: benim ablam gelicek sürekli annemlerde olurum yada aniden doğururum diye annemlerin adresi verdim mesaj yazıcaz dedi ben kendisine söyledim kutladım babalar gününü gerenk yok dedim :27:
sen neli istedin :68:

bende kazandım ama bana çekin maili hala gelmedi bitmesine 2 gün kala kazanmıştım

ben ilk kazananlardandım o yüzden sanırım erken geldi, yavaş yavaş gönderiolar snaırım, bide duvarlarına yazmışlardır cekleri gelmeyenler, özel mesaj ile isim soyad mail bide kaçıncı sırada olduklarını yazsınlar die

Sütaş
Sütaş Video Puzzle oyununda 2. hafta kazananlarını açıklıyoruz;

Çalkalanan parçaları eşleştirdiniz; en hızlılardan olmayı başardıysanız kazananlar listesine de girdiniz:) Kazanamadıysanız üzülmeyin; yarışma devam ediyor!

İzlesene.com | Türkiye'nin Video Sitesi
Sütaş Video Puzzle oyununda 2. hafta kazananlarını açıklıyoruz; Çalkalanan parçaları eşleştirdiniz; en hızlılardan olmayı başardıysanız kazananlar listesine de girdiniz:) Kazanamadıysanız üzülmeyin; yarışma devam ediyor! İzlesene.com | Türkiye'nin Video Sitesi

3 hesaptanda kazanmışım

4 tane %100 kaptım

tbkler canım, bende kazanmışım, adres felan vermişmiydik?

sütaş bende kazanmışım sayfasında bir yoruma cevap olarak süre önemli değil yazmışlar tamamlayan herkese gönderiyorlarmış

sütaştan bnde kazanmışımmmm :8::8::8: sadece 2 3 kez öylesine oynamıştımmm hemdee. keşke bütün yarışmalar böyle olsa:31::31::31:

ya nasıl kazandınız ben bırturlu yapamadım sutası

ayrıca su herkes sofranın cevplarını yapan varmı
ıncır hangı ayda dıor ama
sıcak aylarda oluor mayıs aralık ekımı vermıs
mayısta hc ıncır olmuor
aralıkta zaten olmaz
ekımdede kalmıorkı ıncır
agustosta eylulde oluor
:) nedır bunun cvbı :1:

çilekli yokmuş :14: benim herif çilekli içiyo nolcek şimdi :31:
bende yeşil elmalı istedim :ssz: benim ablam gelicek sürekli annemlerde olurum yada aniden doğururum diye annemlerin adresi verdim mesaj yazıcaz dedi ben kendisine söyledim kutladım babalar gününü gerenk yok dedim :27:
sen neli istedin :68:

sancın yokmu merekıla az kalmıs masallah :16::49::nazar:

[h=6]AMK Spor Dergisi[/h]3 saat önce

IPHONE 4S ÇEKİLİŞİ 32GB
Yaz Çekilişi
Noter Onaylı Yarışma
-Çekilişte +15 yaş sınırlaması vardır [15 yaş ve üstü olmanız gerekir]
Bu Yarışmaya Katılmak Için Bu Maddeleri Uygulayın!
1. Fotoğrafı Beğenin.
2. Fotoğrafı Paylaşın!
3. Sayfayı Beğen. (AMK Spor Dergisi )
Yarışma yarın 21.45 ' de bitecektir.
Kazananlar yapılacak çekiliş ile belirlenecek.
Kazananlar yukarıdaki maddeleri uyguladıysa iletişime geçilecektir , yukarıdaki maddeleri uygulamayan çekilişe katılamaz.
İyi Şanslar!

Not:Fake ve sahte hesaplardan yarışmaya katılanların hediyesi verilmez.
Daha önce kazanan yarışmacılarımızdan referans almak için sayfaya mesaj çekebilirsiniz.

Olumsuz davranışlarda bulunan sayfadan uzaklaştırılır.

-BİTİŞ:20.06.2012 21.45
-ADMİN

''Ülker Ducros Tarçın ile hangi yemeklere lezzet katılır?'' sorusuna ''Hepsi'' doğru cevabını veren şanslı 20 katılımcımız aşağıdaki listede!

1- Esma Karaosmanoğlu

2- Saliha Temiz

3- Köksal Delibaş

4- Duygu Erik

5- Emine Poyraz

6- Ömer Izci

7- Ayşe Nazlı Çiloğlu

8- Gülsen Kara Koldaş

9- Ayşegül Duyan Gün

10- Özlem Akarsu

11- İzzet Çetin

12- Nagehan Yiğit