Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

sancın yokmu merekıla az kalmıs masallah :16::49::nazar:

hiç sorma :43: doktor 36 haftadan sonra bekliyorum bebeşi dedi ben 36 haftaya girdim sancılarım başladı akşamları sabaha kadar deli gibi evin içinde benden başka bi sinekler ayakta :43:

erken doğurtan doktor kampanyası arıyorum yakınlarda olursa haber edin hele :27::27:

hiç sorma :43: doktor 36 haftadan sonra bekliyorum bebeşi dedi ben 36 haftaya girdim sancılarım başladı akşamları sabaha kadar deli gibi evin içinde benden başka bi sinekler ayakta :43:

erken doğurtan doktor kampanyası arıyorum yakınlarda olursa haber edin hele :27::27:

yok annem onuda takascılar kapar elınden bebegın ıcerde kalır :1::1::1:
saglıklan gelsın ınsallahhhhhhhhhh:nazar::49::nazar:

çilekli yokmuş :14: benim herif çilekli içiyo nolcek şimdi :31:
bende yeşil elmalı istedim :ssz: benim ablam gelicek sürekli annemlerde olurum yada aniden doğururum diye annemlerin adresi verdim mesaj yazıcaz dedi ben kendisine söyledim kutladım babalar gününü gerenk yok dedim :27:
sen neli istedin :68:

ben limonlu istedim canım. ay zaten kızın konuşmasından bişe anlamadım, üst kattaki dairede tadilat var matkap sesinden bişe anlamadım, duyamadım duyamadım diye kıza kaç kez çeşitleri saydırdım :9::9:

ya kızlar ben bi sayfadan markafoni çek kazandım ilk kez kullanıcam, tarihi oluo mu bu çeklerin bileniniz var mı? sayfaya sordum ama daha dönmediler :26:

allah hayırlı doğumlar nasip etsin.:nazar::emir_bebek:.gecen yıl ben 37. haftada doğum yaptım..

$welcome.webp

https://www.facebook.com/ugursogutma/app_347212585352034

kızlar knorrdan ürün sepeti kazanmıştım herkes sofraya olan yarışmadan şimdi geldim hediyem bir sürü şey var içinde sevindim darısı sizelere:13:

günaydınlarrrrr:kkk::kkk::kkk:

Çamaşırlar asılıyor, lekeler sabırsızlanıyor ve kahramanımız yardımlarınızı bekliyor! Hemen tıklayın, Leke Maceraları’na başlayın, Arçelik’ten harika bir çamaşır makinesi kazanın! :)
OMO Kirlenmek Güzeldir - Leke Maceraları | Facebook

anlamadım millet ne zaman oynadıda 6000 puanlara geldi ben daha 100 ü zor yapıyorum.
ayrıca bilgilerimi doldurmak için formda çıkmadı nereden dolduracaz acaba
bilen varmı.varmı ki bu oyunun püf noktası

Back
X