Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Yılın en uzun gününde, en büyük tutkun HEDİYE! ☼
Gün sonuna kadar (00:00) 1.000 takipçiye ulaşmamızı sağla, @zidayacom 'a Tweet atan takipçilerimizi sürpriz hediyeler bekliyor!
Takip etmek ve hediyeni kazanmak için tıkla: https://twitter.com/zidayacom

bana gelen mesajlarda kangi kargo firması olduğu yazıyor sizin mesajda yazmıyor mu hangi kargo şirketi olduğu :26:

arkadaşlar bu eti form da rozeti ilk açtırırsak söylüyor mu ilk siz açtırdınız hediye kazandınız diye bir şeyler

iyi geceler kızlar:) eve kargo gelmiş ve komşum almış 2 gün önce :) bana vermeyi unutmuşş gondoldan geçen cuma günü kazandığım mini sepet miş, çok hızlılarr

günaydınlar, hayırlı cumalarr arkadaşlar

[h=6]King Ev Aletleri
[/h][h=6]Herkese günaydın!!

Saat 10:00'da sorulacak sorumuza juri kararı ile en iyi cevabı veren kişiye King'den yaz keyfini süreceği bir hediye!

Sorumuzu bekleyin, takipte kalın![/h]

“Curcuna” kelimesinin anlamına en çok yakışan fotoğrafı çek, Twitter’da #nebucurcuna etiketiyle paylaş, çektiğin fotoğraf Facebook’ta oluşturulacak albümde oylamaya sunulsun, en çok “like” edilen 3 fotoğraf büyük ödüllerin sahibi olsun.

1. ye New iPad 32 GB
2. ye BlackBerry Playbook
3. ye Jimmy Key'den 300 TL'lik hediye çeki

Facebook'tan Çıkılıyor... | Facebook

eko halı yarışma cvpları forum her gün kampanyadan aldım 1. Resim : Bebek ve Çocuk Halısı: Bebek Halısı: 305 Pembe
2. Resim : El Halısı: Jasmine: 082 059
3. Resim : Natürel Deri ve Patchwork Halı: Natürel Dana Derisi: PE 33 Standart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…