Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

vipdükkan
İşte, SEZEN AKSU konserine iki kişilik bileti kapmak için yapman gerekenler! :)

Vipdükkan’dan 25 Haziran 2012- 8 Temmuz 2012 tarihleri arasında alışveriş yapıyorsun...
Sipariş numaranla beraber neden Sezen Aksu konserine gitmek istediğini anlatan cümlelerini Facebook sayfamızın duvarında paylaşıyorsun...

En yaratıcı nedeni yazan kişi sen oluyor ve Minik Serçe’yi “Sezen Aksu Acoustic Band” isimli özel bir "Performans Serisi"yle Harbiye Cemil Topuzlu Sahnesi’nde en önden izliyorsun!

İlham perileri yakana yapışsın! :)

P&G Türkiye’nin Teşekkürler Anne kampanyasına destek veren Mustafa Sandal’ın size bir sürprizi var. Mustafa Sandal’ın çok özel akustik konserini canlı dinleme şansına erişecek 5 kişiden biri olmak istiyorsanız P&G Türkiye sayfasını takip etmeye devam edin. Çok yakında yarışmamız başlıyor.

ay çok şaşkınım.
şimdi kargocu geldi.
kreminileri getirdi ama elinde 2 tane paket vardı biri benim adıma biride erdoğan çınar adına.
benimkini aldım ama bir baktım diğerindin adresi ve eşimin telefon numarası.kargocuda tanıdık olduğu için abla erdinç abinindir bu dedi verdi,bişey olursa haber veririm dedi.
bende merak ettim kremininin lisrtesinde erdoğan çınarın adı varmı diye merak ettim bir de ne göreyim hem erdoğan çınar var hemde eşimin adı. sanırım kargoda adları karıştı.
ama ben zaten son anda resim yüklemiştim ve kabul olmamıştı.
eşim resim bile eklemedi.
tamamen sürpriz oldu 2 si birden :))))))

[h=6]ToyzzShop

[/h][h=6]Ödüllü Yarışma Var!

26 Haziran Salı günü 11:00 - 15:00 saatleri arasında ödüllü yarışmamız olacaktır. Birbirinden güzel oyuncakların hediye edileceği yarışmamıza katılımlarınızı bekliyoruz.[/h]
---------------------------------------
[h=6]Tekin Acar Cosmetics
[/h][h=6]Merhaba :)
12–17 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz Lancome tıkla kazan yarışmamız ile ilgili sonuçları açıklıyoruz:)

“Aşağıdakilerden hangisi Lancôme Génifique serumun cilde sağladığı faydalardan biridir?” sorusuna “Hepsi” doğru yanıtları ile sıralamaya giren Lancome Genefique Gençlik Aktivatörü kazanan üyelerimiz;

Ebru Coşar
Berna Karaca
Ayşe Gülümser
Ayla Ayln
Doruk Ateş
Gülendam Kayaselçuk Özdal
Nursen Akyender
Fadime Şeker
Medet Çakır
Nevin Çolaker olmuştur.
[/h]-----------------------

[h=6]Accessorize Türkiye
[/h][h=6]‎22 Haziran’da başlattığımız yarışmayı kazanan şanslılar Burcu Ekici, Yüksel Blazer, Emine Gökdemir olmuştur, tebrikler:) Doğru cevap 1.032 idi.[/h]

PAPİLLA’ DAN SERAMİK TAVA KAZANMAK İSTER MİSİNİZ? Profil resmini Papilla yapan bir şanslı üyemiz yarın bizden Papilla seramik tava kazanacaktır.
Kampanyamıza katılmak çok kolay:
1- Profil resminizi Papilla yapın.
2- Kampanyamız için yayınladığımız ürün resmini herkese açık bir şekilde paylaşmanız.
3-www.facebook.com/papillatencere ile arkadaş olun.
4-www.facebook/papillashop sayfamızı beğenmeniz yeterlidir. Tüm üyelerimize bol şans diliyoruz.

https://www.facebook.com/papillashop

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…