Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

benim ama son zamanlar pek birşey kazandığım söylenemez. başka nerde gördün canımm ben mi kaçırdım acaba :44::44::44:

birde kendim , annem ve babam adına katılıyorumm

yok bir hatice bir de yasemin isminde gözüme çarpmıştı soyadları ondan dikkatimi çekmişti de hatırlamıyorum o kadar çok yarışmaya katılıyoruz ki bilgin olmuştur mutlaka canım tebrikler tekrardan

Seçenekler
[h=6]ToyzzShop
[/h][h=6]Günaydın, yarışmamız başlıyor!

Her geçen gün mağazalarımıza bir yenisini eklemenin haklı gururunu yaşıyoruz. 86. mağazamız Manisa Magnesia AVM’de çok yakında açılıyor.

Bugünün sorusu : Geçtiğimiz haftalarda açtığımız 85. mağazamız hangi şehirdedir?

Sorunun doğru yanıtını mailin konu kısmına yazarak yarisma@toyzzshop.com mail adresine gönderen;

3. maile Barbie Günlük,
146. maile Barbie Takı Seti,
205. maile Barbie Güzellik Seti,
99, 260 ve 304. maile Teamsterz Araç Setleri
66, 172, 350, 401, 416. maillere Disney yüzme matları hediye.

Bu yazının altına yazılan yanıtlar kabul edilmeyecektir ve birden fazla mail atanların sadece ilk mailleri kabul edilecektir. Konu kısmı boş geçilen mailler tarafımıza ulaşmadığı için sorunun yanıtını konu kısmına yazmanız gerektiği önemle hatırlatırız.

Kazananlar saat 15:00 de açıklanacaktır. Herkese bol şans dileriz.
[/h]

Kızlar toyzz shopun cevabı İzmir..
Birazcık araştırsanız bulucaksınız ama hazır daha kolay.face sayfasında hemen altlarda yazıyo :)) face e giremeyenlere değil lafım...

Trendyol - İnternet Sitesi - Maslak, Turkey | Facebook

Facebook’ta 1.000.000 kişiyiz! Bizi ‘Beğen’en ve destekleyen herkese milyonlarca teşekkürler :) Bu hafta boyunca trendyol kutularından çıkacak 1000’lerce hediye çeki ile 1 Milyon takipçiye ulaşmamızı sizlerle birlikte kutluyoruz! Üstelik şanslı bir üyemizin kutusundan tam 1.000 TL hediye çeki ve bir üyemizin kutusundan iPad2 çıkacak! Ayrıca 5 kişi Deniz Marşan'ın stil danışmanlığında Milla by Trendyol’dan alışveriş deneyimi kazanacak!

bu hafta içerisinde kargoya teslim edilecek siparişlerin içerinden çıkacakmış bunlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…