Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ben kazandım canım hayırdır???

hediyeleri ne kadar sürede gönderiyorlar. gün sonra tatil için mama alıcaktım gitmeden gelse ne iyi olur.adres vermişmiydik önceden hatırlayamadım da

bende nekaar sürede geliyor diycektim günesesin sen ne kazanmıştın ben sanırım nivea ürünü kazanmışım..1 hafta oldu..

kızlar eko halı 2. resmi bulan olursa eklerse süper olur :)

flormar cvp - parfüm

verano- kemer 2 halı : Makine Halısı: Jüpiter: 4078 Beyaz Bej ama 1. halı bulduğun değil sanki ama yanlız nefret ettim bu eko halıdan gözlerim böceklendi arayacağım diye

1. halı cok benziyor renkler biraz daha soluk sitesinde sanki, 2. resmi bulamıyorum..

kızlaaar..:3:P&G den saç kremi ve şampuanım geldi:52::52: bekleyin sizinkilerde gelir..
doğal sentez serisi,tam boy...:8:

amaaaan sabahlar olmasın kızlarrr hediyemo ya üye olun kendi telinize cek yollayın lidanya die bişide n10 tl yükledim kargo bedava girdim 10 tl ye makrome swarowski taslı yüzük sectim 0 tl oldu hiç para vermedim 2 tane sipariş edebildim günlük hak doldu bakın sizdeee

buraya ilk kez yazıyorum tam acemiyim ama benimde P@G den ürünlerim bugün geldi paylaşmak istedim

HANGİ KARGOYLA GELİYO?

EKO HALI CVPLARI HERGÜN KAMPANYADA BÖYLE BULDUM

1. Resim : Makine Halısı: Caprice: 3189 Krem Turkuaz

2. Resim : Özel Tasarım, Onno: Solo 3D: 542 Pembe

3. Resim : Makine Halısı: Jüpiter: 4078 Beyaz Bej

eşim ve oğlum adına da katılmıştım ama onlara gelmedi:24:,annemgile geldi mi bilmiyorum..:1:
hee unutmadan ,aras kargoyla geliyor:55:

Kızlar p&g den şampuanım ve saç bakım kremim geldi

$Görüntü020.webp $Görüntü021.webp

HANGİ KARGOYLA GELİYO?

EKO HALI CVPLARI HERGÜN KAMPANYADA BÖYLE BULDUM

1. Resim : Makine Halısı: Caprice: 3189 Krem Turkuaz

2. Resim : Özel Tasarım, Onno: Solo 3D: 542 Pembe

3. Resim : Makine Halısı: Jüpiter: 4078 Beyaz Bej

aras kargo

daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama annenin günlüğü facebook sayfasında çocukların neşesi diye bir yarışma var

buradan nasıl urun kazandınız anlatırmısınız

anneler gününde annelerimizle fotolarımızı paylaştık önce yanlış hatırlamıyorsam seçiceklerdi ama sonra katılan herkese göndericez dediler ama mayısın ilk ve 2. haftasında oldu bu yarışma

kızlarrr hediyemo ya üye olun kendi telinize cek yollayın lidanya die bişide n10 tl yükledim kargo bedava girdim 10 tl ye makrome swarowski taslı yüzük sectim 0 tl oldu hiç para vermedim 2 tane sipariş edebildim günlük hak doldu bakın sizdeee kredi kartı olmayanlara büyük fırsat bence yararlanınnnnn :52::52::52::52::52::52::52:

kızlarrr hediyemo ya üye olun kendi telinize cek yollayın lidanya die bişide n10 tl yükledim kargo bedava girdim 10 tl ye makrome swarowski taslı yüzük sectim 0 tl oldu hiç para vermedim 2 tane sipariş edebildim günlük hak doldu bakın sizdeee kredi kartı olmayanlara büyük fırsat bence yararlanınnnnn :52::52::52::52::52::52::52:

teşekkürler canım bende bi tane küpe aldım :)

Back
X