bende nekaar sürede geliyor diycektim günesesin sen ne kazanmıştın ben sanırım nivea ürünü kazanmışım..1 hafta oldu..
bebeğin ayına göre nivealar hariç gelmişti (o hafta nivea vardı onu da kazanmıştım milupadan)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende nekaar sürede geliyor diycektim günesesin sen ne kazanmıştın ben sanırım nivea ürünü kazanmışım..1 hafta oldu..
lidyanada kapıda ödeme var mı
kızlarrr hediyemo ya üye olun kendi telinize cek yollayın lidanya die bişide n10 tl yükledim kargo bedava girdim 10 tl ye makrome swarowski taslı yüzük sectim 0 tl oldu hiç para vermedim 2 tane sipariş edebildim günlük hak doldu bakın sizdeee kredi kartı olmayanlara büyük fırsat bence yararlanınnnnn![]()
limitiniz dolmuştur diyor hiç seçmediğim halde![]()
kızlarrr hediyemo ya üye olun kendi telinize cek yollayın lidanya die bişide n10 tl yükledim kargo bedava girdim 10 tl ye makrome swarowski taslı yüzük sectim 0 tl oldu hiç para vermedim 2 tane sipariş edebildim günlük hak doldu bakın sizdeee kredi kartı olmayanlara büyük fırsat bence yararlanınnnnn![]()
UHU
Değerli katılımcılarımız, UHU Hediye Sepeti'nin bu haftaki kazananı Zeliha Arıgan olmuştur. Kendisini tebrik eder, hediyesini güzel günlerde kullanmasını dileriz
Yanlış hatırlamıyorsam kazanan bizden , tebrikler :)
komili açıklanmış ben yokum bizden bi esrayı gördüm başkaları da vardır inşallah
https://apps.facebook.com/sicaksoguklezzetler/
tebrikler esra![]()