Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Günaydınlarr:16::16:
Evi baby den 2 paket bez kazanmışım..Tavsiyem bugün uygulamayı yapın..Pek giren olmaz çünkü..
Komiliden kazanmışım:21::21:
Detan,pantene,jewel body splaslarım ve vichy geldi..Kardeşim HTC akıllı telefonu almış:21:Şuan beklediklerim avon,komili, evy baby :1::1:

Herkese bol şans diliyorumEki Görüntüle 455472

ziyaretciler iyi çalışmış lidyana da bedava yüzük bitmiş:D burdan söylememek lazım ama el mahkum söylüyoruz utanmazlar armut piş agzıma düş yapıyorlar hiç gocunduklarıda yok pes valla:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

Renkli Cuma kazananları belli oldu!

Sezen Akova Güçlü, Yeşim Erak, Aslıgül Kurtul, Şule Gündoğdu ve Sibel Cingi'yi tebrik ederiz! Hediyeleri uygulamada vermiş oldukları adrese gönderilecektir.

Kazanamadıysan üzülme! Flormar'ı takip et, sürprizleri yakala!

evybaby 30 hazirana kadarmis kizlar dun bitmis yani bosuna oynamayin:26:

İncecik Evy Baby Rahatlığı Rüya Gibi' oyunu, 15 Mayıs 2012 - 30 Haziran 2012 tarihleri arasında olmak üzere toplamda 46 gün sürecektir.

Şimdi baktım omuyo..Ben dün 12 yi geçe oynamıştım bi kaç kez ama:15:

Son düzenleme:
kızlar merhaba ben bu hediyemo anlayamadım.nasıl oluyo.telefondan atıp ucret gıtmıyomu yanı .alanlar yardımcı olabılırmı.anlatırlarsa cok sevınıcem:26:

kızlar merhaba ben bu hediyemo anlayamadım.nasıl oluyo.telefondan atıp ucret gıtmıyomu yanı .alanlar yardımcı olabılırmı.anlatırlarsa cok sevınıcem:26:

bugün bana kremini geldi ,oysa katılmamıştım..adres ve tel benim, isim başka..:44:
ama napiim ,geri çevirmek olmazdı,:26::27: oğluşla mideye indirdik kreminileri..:56:

bu gece jolly jokerde saat 22.00 daki pinhani konserine 2 kişilik bilet kazandım gitmek isteyen olursa özelden ad soy ve telefonunu yazsın lütfen

Back
X