Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar lidyanayı faceden yollamayın bana da yollamıslar ama kod görünmoo en iisi mail yada telden yollamak

kızlar şu site dolandırıcı bi site sakın kanmayın
foto makinesi verceklerdi aradan 1 hafta geçti kazananları açıklamadılar resimleri sildiler şimdide ıphone vericez diyorlar sakın beğenip paylaşmayın üzerimizden para kazanıyorlar:47::47::47:

AMK Spor Dergisi | Facebook

sen doğurcan bırak kargoları filan yaaaa:55:..benim anamgile gelsin, ne zamandır bişey kazanamadı :27:
göze geldi zaaar:nazar::nazar:

:9::9::9:

he yaaa bi doğuramadım gitti basma damarıma :43:
evet annen göze geldi bencede adını unuttum görmeye görmeye :26: mavi boncuk dağıtan kampanya olursa haber verimde omuzuna tak annenin :nazar:

kullanatmarket kazananları

1.Selin Özdemir
2.Lena Enes
3.'Aleyna Doğan'
4.FATMA Susluu
5.Buse Kurtulmuş
6.Cansu Karabulut
7.Gulcan Kutlu
8.yeliz Acar Demrtaş

kızlar bugün sütaştan bardak kazananlar açıklanacak ben unutursam bakmayı buraya biriniz yazsında burdan bakayım bari :23:

1 koli huggies bebek bezi var (yeni doğan ) 50 tl dnr çekine takas ederim (piyasa fiyatı 140 tl)
28lik paket toplam 6 paket 1 koli 168 adet 3-5 kg

colgatelerim geldi masallah ne cömertler 1 sene diş macunu almayız artıkkkk lidyana yüzügümün biri geldi cok güsel o daaaa

colgatelerim geldi masallah ne cömertler 1 sene diş macunu almayız artıkkkk lidyana yüzügümün biri geldi cok güsel o daaaa

bende senın sayende kupe aldım ıkı tane canm cokkk tesekkur ederım :16: bu arada bana da annem adına colate geldı cok sevındım hıc beklemıodum kumbaramda geldı o da cok guzel

Back
X