Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

colgatelerim geldi masallah ne cömertler 1 sene diş macunu almayız artıkkkk lidyana yüzügümün biri geldi cok güsel o daaaa

canm neden olmadı bende lıdyana anlamadım cok ugrastım benm pc den olmuo 10 tl cek alamadım ama senın gonderdıgın cekler sayesınde ıkı kupe aldım kendıme hakkını helal et canm benm sımdı kupelerımı sabırsızlıkla beklıyorum senın bana dogum gunu hedıyen oldu bugun dogum gunum ılk hedıyemı senden aldım :16:

İŞTE YENİ SORUMUZ:
Ariş Semboller Koleksiyonu Adinkra Serisi’nde yer alan sembolün adı nedir?
Cevabınızı 6 Temmuz Cuma saat 18.00’a kadar kampanya@aris.com.tr adresine gönderin.
Duyuruyu duvarınızda paylaşın, sürpriz hediye kazanan belki de siz olacaksınız.
Ariş Adinkra Sembolleri Koleksiyonu

cevabı kayra olarak buldum
kazanan oldumu arkadaşlar ne gönderiyorlar

kızlar ben fikri mühime üye oldum şimdi nolcak mail m gelcek kampanya oldugunda şimdi kampanya yok mu peki

canm neden olmadı bende lıdyana anlamadım cok ugrastım benm pc den olmuo 10 tl cek alamadım ama senın gonderdıgın cekler sayesınde ıkı kupe aldım kendıme hakkını helal et canm benm sımdı kupelerımı sabırsızlıkla beklıyorum senın bana dogum gunu hedıyen oldu bugun dogum gunum ılk hedıyemı senden aldım :16:

canım iyiki dogdun ne demek rica ederim helal olsun yardımlaşıyoruz ne güzel gülegüle kullan

kızlar ben fikri mühime üye oldum şimdi nolcak mail m gelcek kampanya oldugunda şimdi kampanya yok mu peki

cnm kamğpanya olunca mail gelio davet ediliosun herkese gelcek die bişi yok benle aynı zaman üye olan bir arkadasa hicbi kampanya gelmedi bana 9 tane geldi 2 senede şans işi yani

Verano dün Saklıkent'teydi. Sorumuza doğru cevap veren, Nilgün Karlioğlu Çetin, Gülümcan Ergöz ve Gül Ay plaj havlusu ve plaj çantası kazandı. Tebrik ederiz!

cnm kamğpanya olunca mail gelio davet ediliosun herkese gelcek die bişi yok benle aynı zaman üye olan bir arkadasa hicbi kampanya gelmedi bana 9 tane geldi 2 senede şans işi yani

fikrimühimde mayıs sonunda diş macunu anketine katıldım ama colgete demiyordu. siz de sadece ankete katılarak mı kazandınız?

Kızlar buun dogum gunumdıye rexona bana 1000 puan gondermıs ama sıyaha davet bıtmıs galıba nasıl kullancam puanı bılen var mı

Back
X