Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar kazanmışım, teşekkürler:)

Kullan At Market kazananları ;

1.Selin Özdemir

2.Lena Enes

3.'Aleyna Doğan'

4.FATMA Susluu

5.Buse Kurtulmuş

6.Cansu Karabulut

7.Gulcan Kutlu

8.yeliz Acar Demrtaş

Hipp'ten "Ay Ay Bebeğiniz" ve hediye seti kazanan 6 şanslı Bebek.com üyesi belirlendi. Kazananlarla Hipp yetkilileri tarafından irtibata geçilecek olup hediyeleri kargo aracılığıyla gönderilecektir.

Kazananlar

Yeşim Selçuk
Perihan Mercimekçi
Necla Yavuz
Esin Çetin
Mevlüde Kılıç
Ceylan Akkus

Saray Halı,

3 Temmuz 2012 tarihli yarışmamıza "Saray Temiz Hava" cevabıyla katılarak kazanan şanslı takipçilerimiz sırası ile aşağıdaki gibidir

Betül Bıldırcın Baytekin
Perihan Uyarlı
Emine Tabak

sucuk olunca bitmiş.. alsamda bişi ifade etmiyor hep kasada sorun yaşıyoruz sonra müşteri hizmetlerini arıyoruz sistemde hata oluşdu moneyinize para olarak yükleyeceğiz diyorlar...sıkıldım artık bu moneyden bence bu sorunu çözmeleri gerek.. yoksa hep kasada sorun sonra telefon parası aynı hesap oluyor ne anladık bedavadan.. değilmi amaaaa
:44:

puan tarlası diye bir yer var günlük 1. hediye veriyorlar aylık birinciyede veriyorlar kutuları tıklayıp en yüksek puanları açmaya çalışıyorsunuz... olay budur..zor ama şansınızı deneyin sınırsız deneme hakkı var..iyi şanslar herkeze..

bu kampanyalar yarışmaları nerden haber alıp buralara yazıyorsunuz varmı belirli takip ettiğiniz siteler...bi ben kimkazandığa bakıyorum o kadar oda çok fazla güncellemiyor... sizlerinki hangisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…