Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

tüh ya artk hediyemo da 20tl üzeriymiş bgn üye olmuştum bide bi hevesle bkıyorum hevesim kursağımda kaldı
bu prima ların numunesini mgnden mi alcaz yani alablyo muyuz seçeneklerde sdce e-bebek çkıyo o ne ki mng den de yazıyo kullanım şartlarında

Son düzenleme:
sürat kargoyla cnm banada 2 tane geldi

evet senden sonra annemi aradım benimkilerde gelmiş
doğum yapacağım için artık hep annemlerin adresi veriyorum ne geliyo ne gidiyo geç haberim oluyo daha annemin hoşuna gidipte indiregandi yaptıkları hariç

selam kızlar bugünlerde pek bakamıyorum ancak okuyup geçiyorum ben de verano bugün eski foçada deyip bi link veriyorum size. fotoğraf yüklemece)
"Tatile Kaçan Ayaklar" Fotoğraf Yarışması'nda son haftaya girdik!
Facebook'ta Tatile Kaçan Ayaklar | Facebook
Yüzlerce üye, Yunan Adaları Cruise tatili kazanmak için yarışıyor, sen de tatile kaçmayı en çok hak eden ayak benimki diyorsan 5 Temmuz'a kadar fotoğrafını yükle, kazanma şansı yakala! İşte linkin; Facebook'ta Tatile Kaçan Ayaklar | Facebbook
bide ben görmemiştim kızlar ama gösterilen ilgi sebebiyle Umutsuz Araba uygulaması 1 Temmuz tarihine kadar uzatılmıştır. Uygulamaya girip Umutsuz Araba'ya yardımcı olun siz de hediye kazanma şansı yakalayın!
[url]https://www.facebook.com/lastikadammichelin/app_254975417942531

[/url]

Son düzenleme:
bu umutsuz arabayı ben görmemiştim ama içimizde oynayan olduysa takip etsin diye yazdım herkese bol şans iyi geceler

bir de intelden hepsi burada hediye çeki kazananlar maillerine dikat etsin bana bir iki gün önce filan kod gelmiş kızlar31 ağustosa akdar kullanım süresi var çekin. tam da alışveriş yapmam lazımdı süper denk geldi

Sdf DESİGN takipçilerine SÜRPRİZZZZZ:)))
özel tasarım , el boyama çanta hediye ♥♥

Yarışmaya Katılmak Için Bu Maddeleri Uygulayın!
1. Görseli Beğenin.
2. Görseli herkese açık şekilde Paylaşın!
... 3. Sayfayı Beğenin.
Kazanan kişi yukarıdaki maddeleri uyguladıysa iletişime geçilecektir , yukarıdaki maddeleri uygulamayan çekilişe katılamaz.
İyi Şanslar! ( Sdf Design )Devamını Gör

‎2012 Eurovision Şarkı Yarışması ’nda ülkemizi temsil eden İzmir ‘li şarkıcımız kimdir? Doğru cevabı facebook@yedigun.com.tr adresine gönderen 7., 37., 67., 127., 167., 207. ve 287. kişi Cinemaximum’dan çift kişilik sinema bileti kazanıyor! Kazananlar saat 17.00 ’da burada! Gözünüz Yedigün 'de olsun :)

https://www.facebook.com/yedigun

Yarışmamız başladı! Hemen Saray Halı Online adresine gidin ve soruyu cevaplayın. Doğru yanıtı veren 1., 10., 100. şanslı takipçilerimiz bu sorudaki harika halının sahibi olacak! Herkese bol şanslar...

Saray Halı
Yarışmamız başladı! Hemen Saray Halı Online adresine gidin ve soruyu cevaplayın. Doğru yanıtı veren 1., 10., 100. şanslı takipçilerimiz bu sorudaki harika halının sahibi olacak! Herkese bol şanslar...

Bu dünü soruymuş arkadaşım... bugünkü saat 12:00'de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…