Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım senden kargo parası aldılar mı? benden 4 TL aldılar, plastik bi kumbara hiç değmezdi doğrusuşöyle hediye gönderince kargo parası aldılar mı uyuz oluom
bu arada Detandan kazanmışım, Loreal Professionel Türkiye'den şampuan kazanmışım![]()
![]()
kumbarada kargo parası yoktu benden almadılar kimsedende duymadım alındığını:26:[/QUOTE
bana mı denk geldi bende anlamadım, saçmalık-4 lirayla başladım kumbaraya
![]()
şu rexonanın yarışmasına deli oldum soruların cevaplarını görebilen varmı nasıl daha çıkar çıkmaz biliyorlar
canım senden kargo parası aldılar mı? benden 4 TL aldılar, plastik bi kumbara hiç değmezdi doğrusuşöyle hediye gönderince kargo parası aldılar mı uyuz oluom
bu arada Detandan kazanmışım, Loreal Professionel Türkiye'den şampuan kazanmışım![]()
![]()
![]()
surat kargo banada polısanda aynı seyı yaptı kargo ucretı yokken kargo parası aldılar 7 mılyon bende bıldırdım sagolsunlar polisanda gerı 7 mılyonu gonderdıler ama ben vakıt bulup cekemedım cep bank oldugu ıcın suresı gectı yanı cantaya 7 mılyon vermıs oldum bence sole canm kargo ucretı alındıgını bu arada bana da kumbara geldı bende kargo odemedım
yüztik tan 5gün önce yapıştırmalı duvar saati kazandım. 1temmuzada kazandım bugünde şimdilik birinciyim ama temmuzdan itibaren kazanlar listesi yok bilgisi olan var mı acaba