Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

slm arkadaşlar bende engel var facedeki yarışmalara giremiyorum onun haricinde de prima milupa ve colgate üye oldum sadece üye olmak yeterlimi numune yollamaları iin bu sitedeki forum sayesindede bi keresinde evybaby
den numune istemiştim iki tane bez gelmişti :1::1::1::1::1::1:

“Beko Shock Freeze ile Besin Değerini Kaybetme!” yarışmamızın kazananı belli oldu! Shockfreeze özellikli Beko BK 9621 NEY Buzdolabı asil talihlimiz Erkan Coşar'ı kutlarız!

Biteli çok olmasına rağmen sevdiği Yves Rocher ürününün kutusunu bir türlü atmaya kıyamayanlar! Biten ürünlerin kutularının fotoğraflarını bize göndermek ister misiniz?

Üstelik saat 17:00’ye kadar en güzel kombinasyonu yapıp bize gönderen 3 kişiye, biten ürünleri Yves Rocher’den hediye! :)

Unutmayın, fotoğraflarınızı kampanya@yvesrocher.com.tr adresine adınız, soyadınız ve iletişim bilgilerinizi yazarak göndermeniz gerekiyor.

Herkese bol şans! :)

Birazoku
Yeni hediye kitap etkinliğimiz başlıyor.
Okuduğunuz kitaplardan 'aklınızda kalan etkileyici bir cümleyi', yazar adı ile birlikte bu gönderinin altında paylaşın. İçlerinden seçtiğimiz bir tanesine görsel hazırlayalım ve duvarımıza yükleyelim. Cümleyi yazan kişiye de kitap hediye edelim.

Son katılım: 6 Temmuz Cuma 17.00

Carousel kazandırmaya devam ediyor!
Bugün saat 19:00'a kadar sayfamızı beğenen ve iletimizi kendi sayfasında beğenen 2 kişi armağanların sahibi oluyor! ;)

Kendin Yap
giftomino.com | Facebook fan sayfasını beğenen 2 kişiye 50 TL değerinde hediye çeki veriyor. Hemen siz de şansınızı deneyin. Giftomino’da isme ve kişiye özel, çok şık hediye seçeneklerinden birini seçebilir sadece size veya sevdiğiniz kişi için hediye tasarlayabilirsiniz. Hediyeniz şık paketi ile ödemesiz olarak sizlere ulaştırılacaktır. Giftomino’nun fan sayfasında hem kendinizin yapabileceği pratik tarifler hem de Giftomino müşterilerinin tasarlamış olduğu çok özel hediye fikirlerini takip edebilirsiniz.

En Bakımlı Sally Hansen Kızları'nı arıyoruz! Temmuz boyunca en yüksek puanı toplayan 3 takipçimizi sürpriz hediyeler bekliyor! Puan toplamak için tek yapmanız gereken sayfamıza yorum ve paylaşımlarınız ile katılım sağlamak! Herkese bol şans
https://www.facebook.com/sallyhansenturkiye

Büyük an geldi. Sorumuzu doğru cevaplayan 40. kişiye DESA'dan
büyük ödül! Unutmayın ipucu https://twitter.com/desafashion sayfasında.

Ve sorumuz: DESA 40 yıllık yolculuğuna hangi ürün ile başlamıştır? Desa Fashion | Facebook

https://www.facebook.com/wzonetr

EŞARBINIZ TEKBİR’DEN

TEKBİR’İN REKLAM VİDEOSUNU PAYLAŞIN KAZANIN.
VİDEOYU PAYLAŞAN BİR KİŞİYE TEKBİR İPEK EŞARP HEDİYE EDİLECEKTİR. 29.06.2012 CUMA GÜNÜ SAAT 10.00’DA BAŞLAYAN YARIŞMA 08.07.2012 SAAT 19.00’DA BİTECEKTİR. YAPILACAK KURA ÇEKİLİŞİNDE KAZANAN YARIŞMACI 09.07.2012 SAAT 10.00’DA AÇIKLANACAKTIR. Tekbir Giyim - Şirket - Istanbul, Turkey | Facebook

insanlar Alemi'nden Çok Özel Bir Ödül Kazanmak İster Misin? RaPaPaPam Hüseyin jeneriği en iyi kendisinin söylediğini iddia ediyor. Ben veya arkadaşlarım İnsanlar Alemi jeneriğini ondan daha iyi seslendiririm diyorsan, jenerik şarkısını söylerken çekmiş olduğun videonu Facebook veya Youtube'a yükle, linkini isim ve soyadı bilgilerin ile beraber insanlaralemi@startv.com.tr mail adresine yolla, bizden çok özel bir hediye yakalama şansını yakala. Çektiğin video 8 Mb'tan küçükse videoyu insanlaralemi@startv.com.tr mail adresine de yollayabilirsin. Kurallar: -Yarışmamız 31 Temmuz'a kadar geçerlidir. -İstediğin kadar video gönderebilirsin. -Playback yapabilirsin, en iyiyi seçerken bizim için önemli olan rol ve dans yeteneklerin olacak. -İstanbul dışındayım, bana hediyeyi nasıl yollacaksınız ki diye düşünmeyin, o işi bize bırakın.

https://www.facebook.com/insanlaralemitv

intel'i , takip edelim kızlar...
Yarışma çok çetin geçecek.

Düellolar muhteşem olacak.

Ödüller bir harika.

Kahraman mısınız, yoksa koca bir sıfır mı? Öğrenmeye hazır olun.

Sağlıklı Saçlar Twitter sayfasında düzenlediği ödüllü Twitter yarışmasında ödüller veriyor.
05 Temmuz tarihinde saat 14:00’te ve 06 Temmuz tarihinde saat 15:00’te düzenlenecek Twitter yarışmasında sorulacak sorulara ilk doğru cevap veren birer yarışmacı www.estoreorganic.com sayfasında yer alan ‘Saç Bakım Ürünleri" kategorisinden dilediği bir ürünü ücretsiz hediye olarak kazanacak.

Yarışmayla ilgili gelişmeleri ve kazananları şirketin Twitter adresinde bulunan Twitter hesabından takip edebilir, yarışmayla ilgili sorularınızı ise @SaglikliSaclar Twitter hesabına gönderebilirsiniz.

İstanbul ve İzmir Optimum’dan 10’ar kişiye tek kişilik sinema bileti kazandıracak yarışma sorumuz:
Bu yıl Oscar ödül töreninde en iyi film ödülünü kazanan filmin adı nedir?
Cevaplarınızı İstanbul’lular istanbul@optimumoutlet.com‘a ; İzmir’liler izmir@optimumoutlet.com ’a ad, soyad ve telefon numaranız ile birlikte yollayın.
Doğru cevabı veren 5., 15., 25., 35., 45., 55., 65., 75., 85. ve 95. kişiler kazanıyor.

İstanbul ve İzmir Optimum’dan 10’ar kişiye tek kişilik sinema bileti kazandıracak yarışma sorumuz:
Bu yıl Oscar ödül töreninde en iyi film ödülünü kazanan filmin adı nedir?
Cevaplarınızı İstanbul’lular istanbul@optimumoutlet.com‘a ; İzmir’liler izmir@optimumoutlet.com ’a ad, soyad ve telefon numaranız ile birlikte yollayın.
Doğru cevabı veren 5., 15., 25., 35., 45., 55., 65., 75., 85. ve 95. kişiler kazanıyor.

GEÇENKİNİ KULLANAamadım hafta içi ve 3 d yani 3-5 tl lik bir sinemaydı ist için

https://www.facebook.com/insanlaralemitv

intel'i , takip edelim kızlar...
Yarışma çok çetin geçecek.

Düellolar muhteşem olacak.

Ödüller bir harika.

Kahraman mısınız, yoksa koca bir sıfır mı? Öğrenmeye hazır olun.

intelde bişi yok bulamadım bişi

nerde??

daha başlamamış cnm bakıcaz anlamında yazmıştım kim görürse habr versin deyüü

Back
X