Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Cuma günleri artık daha heyecanlı! Geleneksel Cuma Yarışmamıza katılın, hediye çekini siz kazanın! Albümdeki görsellerin hangi butiklere ait olduğunu doğru sıralama ile 1.Ürün: (Butik ismi), 2. Ürün: (Butik ismi), …., 10.Ürün: (Butik ismi) şeklinde yarisma@trendyol.com ’a mail atan 1., 5., 10., 15. ve 20. kişi 20TL değerinde hediye çeki kazanıyor! İyi şanslar… — Geleneksel Cuma Yarışmamıza Katılın!

Cuma günleri artık daha heyecanlı! Geleneksel Cuma Yarışmamıza katılın, hediye çekini siz kazanın! Albümdeki görsellerin hangi butiklere ait olduğunu doğru sıralama ile 1.Ürün: (Butik ismi), 2. Ürün: (Butik ismi), …., 10.Ürün: (Butik ismi) şeklinde yarisma@trendyol.com ’a mail atan 1., 5., 10., 15. ve 20. kişi 20TL değerinde hediye çeki kazanıyor! İyi şanslar…
Geleneksel Cuma Yarışmamıza Katılın! | Facebook

İlk İpucu: Şifre Roman de Roman Markasına ait Elbise kategorisindeki ürünlerden birinin ürün ayrıntılarında gizli! Şifreyi bize sosyalmedya@roman.com.tr ye gönderen bir kişi 50TL lik hediye çeki kazanma sansı yakalıyor. Bol şanslar!
Şifreyi kimler buldu burdan da görelim :)

Eko Halı'da 2. ve 3. resmi buldum ama 1. yi bulamadım. Bulan söyleyebilirse sevinirim..

1.RESİM
2.RESİM EL HALISI/JASMİNE/031 003
3.RESİM SUNİ KÜRK HALI/ELİZE/510 KAHVE

1.RESİM MAKİNE HALISI:MOON EKSTRA:1383 BEJ BEYAZ
2.RESİM EL HALISI/JASMİNE/031 003
3.RESİM SUNİ KÜRK HALI/ELİZE/510 KAHVE

eko halı

Arkadaşlar 15 gün aranızda olamayacağım.tatile çıkıyorum. Sanırım arasıra bakabilirim.
Adımı listelerde görürseniz. Beni etiketleyin lütfen.
Allaha emanet olun. Byeee

Doluca
18 dakika önce
Günün kazanan isimleri açıklama vakti! Kuşadası dünkü sorumuzun doğru cevabıydı!

Şanslı isimler, Kemal Gürbüz, Tuna Onur ve Gönül Alaşalvaroğlu.

Plaj havlusu ve plaj çantanızı güzel günlerde kullanın, tebrik ederiz! :) Yarışmamız devam ediyor. "Verano Nerede?" tahminleri için tıklayın! https://www.facebook.com/DolucaWines/app_480658841949117

Gönül Alaşalvaroğlu Yorguncadı sanırım tebrikleeerr :36:

Arkadaşlar ben bebelaca üyeyim. Sizden 5 kişiyi üye yapsamda küçük kuzuma hediye yollasalar olurmu. Bana yardın etmek isterseniz özelde cep nolarınızı yollayın üye yapayım. Lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Arkadaşlar ben bebelaca üyeyim. Sizden 5 kişiyi üye yapsamda küçük kuzuma hediye yollasalar olurmu. Bana yardın etmek isterseniz özelde cep nolarınızı yollayın üye yapayım. Lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben üyeyim zaten..bebeği olupta üye olucaklar korkmasınlar zamanla güzel bilgiler gönderiyorlar...

Back
X