Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Benimde puanım yükselmiyor devamlı 2788de ya.Birde bu puanı kaç günde biriktirmemiz lazım hediye alabilmek için:26:

Duvar Fotoğrafları | Facebook

!! 1 Günlük Cep Lira Kartı Çekilişi !!

Çekilişe katılmak için yapmanız gerekenler Şartlar;
-Fotoğrafı BEĞEN
-Sayfayı BEĞEN (ALTGRQnetworks | Facebook)
-Fotoğrafı PAYLAŞ
-Fotoğrafı Yorumla

Çekiliş 16.07.2012 ; 10:05 ile 22.00 arası katılımlar için geçerlidir.
Çekiliş şartlarının tümünü yerine getiren adaylar çekilişe katılabilir.

Bu resmi ve sayfayı saat 22:00'ye kadar beğen&paylaş&yorumla yapan kişiler arasından çekilişle bir kişiye anında 20 TL lik Kontor kart kodu verilecektir. Tel nonuzu söylemenize gerek yoktur. Vodofone-Turkcell-Avea-Bimcell-KKTC Cell-Telsim KKTC için geçerlidir. Kontor kazanan kişiye anında teslim edilecektir.

Veet Türkiye - Her güne 1 etek | Facebook

Pantolon devri bitti, Veet ile artık her günü etek günü yapın! Bu yaz pürüzsüz bacakları süsleyecek son moda etekler bizden! Birbirinden güzel eteklerden birini seç, eteğe kaydol ve göz koyduğun eteği kazanma şansı senin olsun. Haydi eteğini seçmek için tıkla!

Arnica

HAZIR MIYIZ?
Arnica'dan ramazan hediyesi olarak PROKIT 444 Mutfak Robotu geliyor! Yarışma sorumuz ve koşullarını az sonra yayınlayacağız. Takipte kalın!

kızlar bu yarışmaları şikayet edeceğimiz bir yer var mı orkide hareketi sayfası hakkımı aradığım için yaptığm yorumdan dolayı beni engellemiş ve yorumlarımı silmiş terbiyesizler 2 tane fotoğraf göndermiştim ve gitmişler fake resim gönderenlerin fotolarını yayınlamışlar bizmkler noldu acaba çok merak ediyorum ve hiçbir cvp vermediler böyle yarışmalar da var dikkat edin

cnm sen nasıl kazandım bende denk geldim de ,tahiminimin 2 side yanlış çıktı.bir formulu varmı

ilk kazandığımda saat 00,04 tü öyleisne girdim. düün gece ise tam 00,00 da girdim zaten 5 kişiden birinde o da şansa artık .hemen kazandım diğer hesaba geçtim onda da 2, denememde oldu. ben bile inanamadım.çokta seri hareket etmemiştim.hatta kazandığında 5 arkadaşını davet ettiriyor adres isim mail vs giriyorsun bayağı oylaıyor kazanınca ona rağmen peşpeşe kazandım. darısı başınıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…