Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bunuda beceremedim nasıl yapcaz anlamadım ben birde başımıza bişey gelir mi msn adresleri falan istiyor

protex basladı kızlar kazandım bennnn

selam

ben de tam protex için girmiştim evet başladı ve bitti.

dün kendi adıma bu gece de eşim ve kızımın adına kazandım . bu kadar kolay olduğuna inanamadım.

dün 1 bugün 1 tane kazandım. eşin dostun herkesin adresini istedim millete hediye gönderiyorum

ben de 2 tane kazandım protexten

kızlar yarın saat 10da unutmayın kontor çekilişini

!!\\//!! Dikkat... | Facebook

arkadaşşlar bende arkadaşlarımın resimleri açılmıyor sizde nasıl oluyorda açılıyor biri bana anlatabilirmi farklı bir programmı gerekiyor

bn de diyorum bu protex bi iş mi çeviriyor o kdr zamanında giriyorum sanıyorm hep de dolu diyo meğer anında btyomuş

kızlar konu yeri burası değil ama acil sormam gerek mesela ürün aldığımızda sitelerden kargo ödediğimiz para kısmı da yatıyor değil mi o kdr alışveriş yaptm ama ekstreler bana gelmedğnden göremedim hiç merak ettim bundan snra ona göre alışveriş yaparm en azndan

kızlar günaydın , hero baby yaz şenliği uygulamasından cuma günü paketimiz geldi içine 6-7 tane meyve çeşidi koymuşlar kutu ezilmişti içindeki 2-3 kavanoz da kırılmış akmıştı , facebook sayfalarına yazdım hiç cevap bile vermemişler ,yarışma düzenliyorlar hem 3 kutu birşey yollamışlar hem de kırık dökük, yok çekilişle 10 kişi vs vs ayıp yani çok kızdım , yani katılan falan varsa çok heveslenmesin gelen 3 kuruşluk şeyi beklemeye bile değmezmiş

:: arno :: 'a girin en beğendiğiniz takımı https://www.facebook.com/arnohome/app_208195102528120 Çekiliş formuna yazıp katılın Samsung LED TV Kazanın...
(Aynı Bilgisayardan 1 Den fazla Kayıt yaparsanız bütün kayıtlarınız silinir, isminiz çekiliş listesinden silinecektir)
ÇOK ÇOK PAYLAŞ KAMPANYA BOYUNCA ÇOK PAYLAŞANLAR ARASINDA OL SÜRPRİZ HEDİYELER KAZAN !!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…