Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

verano da son gün oldu daha da çıkmaz bana diyodum son dk golü atmışım haberim bile yoktu kazandığımdan zil çaldı kargo poşetine baktım aaa dedim şaşırdım=)çok hızlı bir gönderim oldu=)
kızlar bu arada orkide hareketi adlı facebook sayfasını şikayet edelim lütfen desteklerinizi bekliyorum

teşekkürler paylaştığın için bn de snn gibi girememişim şansa bak diyodum kiii 200lerde adım çıktı sondan başa doğru illere bakarak ilerliyodum gözlerim bozuldu annemden de katlmıştm ama ona yokacaba ne glyo bkmdım bile ztn hiç ikimize de aynı anda çıktığı olmadı

biskrem kutusuymuş

o kdr trtışmanın üzerine biraz olsn sevndirdi şu iki haber

Son düzenleme:
DERİMOD'dan şık bir babet kazanmak için YARIŞMAMIZA katılın! DERİMOD butiğimizde kaç adet ürün bulunduğunu yarisma@trendyol.com'a mail atan 25. kişi görseldeki siyah babeti kazanıyor! İyi şanslar :)

hiç urşmıycm bn hnmlr buyrun sz bari şnsınızı denyn

Gondol ile bu Ramazan çok eğlenceli geçecek!

Gondol'dan çok eğlenceli bir Ramazan yarışması: "Sahur'un habercisi Gondol manileri!" İçinde Gondol geçen bir mani yaz, Gondol'dan Bayram hediyesini kazanma şansını yakala! Tek yapman gereken 20 Temmuz - 18 Ağustos tarihleri arasında Gondol'a özel bir mani yazmak. Ödüller ve daha fazlası için 19 Temmuz'u bekleyin! :)

Yarışma zamanı...

Aşağıdaki resmi beğenip, paylaşanlar arasından 1 kişi "Güneş Enerjili Robot Oluşturma Seti (6in1 Solar Robot Kit)" kazanıyor!

Yarışma süresi 19.07.2012 Perşembe saat 18:00'a kadardır.
Kazanan kişi, beğenip paylaşan kullanıcılar arasından RANDOM.ORG - True Random Number Service üzerinden yapılacak çekilişle belirlenecektir.
Birden fazla paylaşım yapan kullanıcılar çekilişe 1 kere katılacaktır.

https://www.facebook.com/sephoraturkiye

Sephora Banyo ürünleri, baş döndüren kokusu ve muhteşem aromalarıyla duşta geçirdiğin zamanları bir şölene dönüştürüyor! Sen de bu şölene katılmak istersen, bize Sephora'yı neden sevdiğini yorum olarak yaz, 10 şanslı kişiden biri ol, Sephora Duş Jeli senin olsun! Bu gece 00.00'a kadar vaktin var

Golden Rose'dan takipçilerine özel yebi bir yarışma:
Aşağıdaki sorulara doğru yanıtı veren takipçilerimiz Golden Rose'dan muhteşem hediyeler kazanacak.

1. Golden Rose’un kaç çeşit maskara serisi var?
A. 5
B. 7
C. 9
D. 4
2. Golden Rose ürünlerinin yaklaşık renk sayısı kaçtır? (en yakın cevabı veren)
A. 1000
B. 1200
C. 900
D. 1600
3. Golden Rose Extreme Lip Lumper’in içeriğinde bulunan formül nedir?
A. Çilek-Tarçın
B. Vişne-Çilek
C. Acı Biber-Tarçın
D. Acı biber- Vişne

1-5
2 :44:
3-C

2 nin cevabını bilen yazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…