Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

protex te denedim sonunda tam 12de oldu. 2.sinde. ama annemden de ktldım açldı syfa seçtim ama döndü durdu seçenek explorer hiç güzel bi tarayıcı değil hediy e büyük bşy değil ama yine de seviniyoruz işte hediye olunca:)

Son düzenleme:
ay şu protexi 4 gündür oynuyorum.oyunu açıyorum, ama birtürlü 2 tahminim doğru çıkmıyorrr.bu kadar mı hissiz olur insan ((

kendi adıma protex kazandım, anneme kazanamadım, bitti bilee..garip anam, çilekeş anam

o kadar bekledim heyecanla ama tahminlerim doğru çıkmıyo varmı bunun bir tiyosu arkadaşlar,, siz nasıl biliyorsunuz kimde olduğunu? sallıyomusunuz yoksa bilerekmi seçiyosunuz?

çizi

"Duyduk duymadık demeyin!
Sarayda hafiyelik yarışı sona erdi;
Sıra yeni iPad'in sahibini belirlemeye geldi;
Sonuçlar 30 Temmuz'da, vakanın çözümü yarın bu sayfada;
Sakın ha kaçırma!

yaa ben 2 adresten katıldım ama olmadı ,şu adres girmekten sıkılan bi arkadaşmı vardı dün ..benim adresi versem bide benimkini yazsa negzel olur

o kadar bekledim heyecanla ama tahminlerim doğru çıkmıyo varmı bunun bir tiyosu arkadaşlar,, siz nasıl biliyorsunuz kimde olduğunu? sallıyomusunuz yoksa bilerekmi seçiyosunuz?

tiyosu olduğunu sanmıyorum..at kafadan yaptım

"Kim Protex Saklıyor!" yarışması bugünden itibaren her sabah 11.00'da başlıyor! Bu sabah sayfamıza gelip yarışmamıza katılın ve arkadaşlarınızın sakladığı Protex'i bularak Protex Hediye Seti kazanın! Unutmayın, hızlı olan kazanıyor! http://bit.ly/​KimProtexSakliyor

ay şu protexi 4 gündür oynuyorum.oyunu açıyorum, ama birtürlü 2 tahminim doğru çıkmıyorrr.bu kadar mı hissiz olur insan ((
=)) üzülme kazanırsın 12de tıkla dene daha var nslsa

salladm ben çnkü 2 gruptaki arkdşlarım da kmpanycı arkdşlar değildi onla ilgsi yokmuş arkdşlar gördüm oynaynca

zabah zabah kim kalçak yaaaaa
neden değiştirmişler kiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…