masslah sana ne cok sey kazanmissin merak ettim kazandiklarini :)
ben basayali 5-6 ay oldu cok bisi kazanamadim henuz ilk uc ay fln tik yoktu bu ara fena degil gibi
inslah bizde o rakamlara ulasiriz
inşallah canım ulaşırsın zamanla daha beklediklerim var onların resmini koymadım henüz 210 olur heralde sabır ve biraz çaba
adresini ver merak ediyorum :))))))
glıss
Tıklayın, hayalinizi süsleyen Gliss'i bizimle paylaşın. Gliss'ten harika bir bakım seti kazanma şansı yakalayın!
Gliss Türkiye - Hayalinizdeki Gliss Gerçek Oluyor | Facebook
kazanmısımmmmmmmmmmmmmmmmm bıskremden[h=6]Biskrem
[/h][h=6]Biskrem Hayranı kazananları belli oldu! Biskrem kutusu kazanan 500 yarışmacımızın listesini aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.
Ödül kazanan tüm yarışmacılarımızı tebrik ederiz! https://www.facebook.com/pages/Kromberia/248664501823825?sk=app_118859051591652[/h]
şansa bak bendeki 500 kişi arasına girememişimm
Golden Rose'dan takipçilerine özel yebi bir yarışma:
Aşağıdaki sorulara doğru yanıtı veren takipçilerimiz Golden Rose'dan muhteşem hediyeler kazanacak.
1. Golden Roseun kaç çeşit maskara serisi var?
A. 5
B. 7
C. 9
D. 4
2. Golden Rose ürünlerinin yaklaşık renk sayısı kaçtır? (en yakın cevabı veren)
A. 1000
B. 1200
C. 900
D. 1600
3. Golden Rose Extreme Lip Lumperin içeriğinde bulunan formül nedir?
A. Çilek-Tarçın
B. Vişne-Çilek
C. Acı Biber-Tarçın
D. Acı biber- Vişne
1-5
2 :44:
3-C
2 nin cevabını bilen yazsın
kendi adıma protex kazandım,anneme kazanamadım, bitti bilee. .garip anam, çilekeş anam
anammm herkes eklio faceden beni kimsiniz bari onuda diin yaaa:ziyaretciler eklemesin bari onları kabul etmiim
anammm herkes eklio faceden beni kimsiniz bari onuda diin yaaa:ziyaretciler eklemesin bari onları kabul etmiim
özge senden özendim bende güncelledim kazandıklarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?