Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

masslah sana ne cok sey kazanmissin merak ettim kazandiklarini :)
ben basayali 5-6 ay oldu cok bisi kazanamadim henuz ilk uc ay fln tik yoktu bu ara fena degil gibi
inslah bizde o rakamlara ulasiriz

inşallah canım ulaşırsın zamanla daha beklediklerim var onların resmini koymadım henüz 210 olur heralde sabır ve biraz çaba

Veeeeee işte bugünün 2. ve son sorusu Photoderm serisinden geliyor:

Photoderm'in, tüm cilt tipleri için uygun olan , optimum cilt korumasını garanti eden ve güneşin zararlı reaksiyonlarını engelleyen, patentli BIOprotection® kompleksi ile hücreleri güneşin zararlı etkilerinden koruyan süt formundaki ürünü hangisidir???

***Doğru yanıtı veren yarışmacılarımızdan en çok like alana bu ürünümüzden bir adet hediye vereceğiz!! Yarışmamız 17.00'da sona erecek ve sonuçlar açıklanacaktır. Acele edin!

LABORATOIRE BIODERMA | Facebook

Arkadaşlar şu anda site ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama trendyol.com da taç ın ürünleri özellikle nevresim ve pike takımları indirime girmiş. İlginizi çeker belki kızlar:)))

glıss
Tıklayın, hayalinizi süsleyen Gliss'i bizimle paylaşın. Gliss'ten harika bir bakım seti kazanma şansı yakalayın!
Gliss Türkiye - Hayalinizdeki Gliss Gerçek Oluyor | Facebook

kazanmısımmmmmmmmmmmmmmmmm bıskremden

kendi adıma protex kazandım, anneme kazanamadım, bitti bilee..garip anam, çilekeş anam

protexdende kazandım bugun
ama sıstemde sorun var zor acılıyor

omode puanlar yerınde sayılıyor
sınır oldum gunlerdır
bırseye cvp bıle vermıolar
ne bıcım yarsma oldu

benım hala avonlarım gelmedı

mentostan kazandıgım sekerler geldı

anammm herkes eklio faceden beni kimsiniz bari onuda diin yaaa: ziyaretciler eklemesin bari onları kabul etmiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…