Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Teknik bir arıza nedeni ile bugünkü yarışmamız iptal edilmek zorunda kalınmıştır. Öncelikle yaşanan bu aksilik için tüm takipçilerimizden özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.

Yarışmamız yarın saat 15:00'da başlayacak ve yarın sorumuzu doğru cevaplayan ilk 60 kişi MAGGI'den Ramazan sepeti kazanacaktır.

valla kızlar bu ziromani beni hasta etti.bana hala jean yollucaklar gıdene gıttı de eskıttı bile bana hala gelcek.bısı soruyorum dogru duzgun cvp dahı vermıyolar .tersler gıbı konusuyolar.gecen gun bende bı tersledım sizin musterı memnunıyetınız bu dıye.ısterse yollamasın bı jeane kalmadım yani.bakalım sozde yarın gelcek.

bana geldi dandik bişi değil ama yazlık değil .. gelir inşallah ya güzel kot

maggiyede akın hem de yaz ortasında Türk insanı artık küçük firmaların kampanyalarına inanmıyor. Ben de tecrübemle sabit. face de küçük firmalardan bir iğne dahi gelmez. Tabi bi de omo faciası var yıllarca konuşulası :)

yaa kizlarr ben neden kullanmaiyorum ndirimi siparis onayinda cikmiyo
kod fn gelmedi bana hesapta 100 puan olarak gorunuyo ama sipariste cikmiyo offf

Son düzenleyen: Moderatör:
annelutfende kod gelmio arkadaslarrrrr en son alısverisi tamamla diince annepuan kullan dio bosuna kod beklemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…