Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

RAMAZAN GELDİ, HOŞ GELDİ!

Yarın sabah saat 10:00'da Ramazan'ın ilk gününe özel sorumuzu soracağız. Hepinizi yarışmamıza davet ediyoruz!

Jurimizin belirleyeceği kazanan kişiye King'den KAHVEMATİK Kahve Makinası HEDİYE!

arkadaşlar ben hazinemden aldım kolyeyi ya bu kolye satılırmıki acep 10 tl aldık ya hadi hayırlısı inş sorun cıkmaz

arkadaşlar ben hazinemden aldım kolyeyi ya bu kolye satılırmıki acep 10 tl aldık ya hadi hayırlısı inş sorun cıkmaz

hayırlı olsun cnm. bnde dusunum ama yarım cm lik bişii para etmez bnce :) 0.02 c miş. :) bn havaleye bastım havale yapmamı beklıolar galıba "onay beklenıyor" yazıyo. sendede oylemiii

Teknik bir arıza nedeni yüzünden şu an uygulamamıza erişelememektedir. Ekiplerimiz konuyu çözdükten sonra ayrıntılı bilgi verilecek ve sorunun yayın saati açıklanacaktır. Yaşanan aksilik için özür diler ilginize teşekkür ederiz.

açabilen var mı

Maggi Türkiye : Teknik bir arıza nedeni yüzünden şu an uygulamamıza erişelememektedir. Ekiplerimiz konuyu çözdükten sonra ayrıntılı bilgi verilecek ve sorunun yayın saati açıklanacaktır. Yaşanan aksilik için özür diler ilginize teşekkür ederiz.

açabilen var mı

Maggi Türkiye Teknik bir arıza nedeni yüzünden şu an uygulamamıza erişelememektedir. Ekiplerimiz konuyu çözdükten sonra ayrıntılı bilgi verilecek ve sorunun yayın saati açıklanacaktır. Yaşanan aksilik için özür diler ilginize teşekkür ederiz.
3 dakika önce · Beğen · 23

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…