Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Evsu Tatil kampanyamız için katılım Formu Facebook sayfamızda yayında, yukarıdaki alanda yer alan Tıkla Tatil Kazanma Şansı Yakala Kutusuna tıklayarak, karşınıza çıkan formu doldurup göndererek, güzel bir tatil kazanma şansı yakalayabilirsiniz.

ETSTur
Ben Buradayım

1 adet Çift Kişilik Maxx Royal Tatili (1-5 Eylül 2012, Her şey dahil) kazananlar
YAĞMUR YARAREL İSTANBUL
1 adet Çift Kişilik Balkanlar Tatili (9-16 Eylül 2012, Oda kahvaltı) kazananlar
ANDAÇ KÖSE İSTANBUL
1 adet Çift Kişilik Benelüks-Paris Tatili (29 Eylül - 6 Ekim 2012, Oda kahvaltı) kazananlar
EMEL KARLIDAĞ ANKARA
1 adet Çift Kişilik Voyage Belek Tatili (1-5 Eylül 2012, Ultra her şey dahil) kazananlar
DUYGU YAŞA İSTANBUL
1 adet Çift Kişilik Barselona Tatili (27-30 Eylül 2012, Oda kahvaltı) kazananlar
NEVRİYE ÜÇLER BİLECİK
1 adet Çift Kişilik Voyage Sorgun Tatili (8-12 Eylül 2012, Ultra her şey dahil) kazananlar
MEHTAP GÜNENÇ İSTANBUL
1 adet Louis Olympia ile Yunan Adaları Tatili (20-24 Ekim 2012, Tam pansiyon) kazananlar
UTKU DENEYİCİ İSTANBUL
1 adet Çift Kişilik Büyük Abant Otel Tatili (9-13 Eylül 2012, Yarım pansiyon) kazananlar
ÖZDEN TAŞKINLI MERSİN
1 adet Çift Kişilik Berk Otel Ayvalık Tatili (3-8 Eylül 2012, Her şey dahil) kazananlar
SEMA COŞKUN ÇORUM
1 adet Çift Kişilik Green Park Kartepe Tatili (2-6 Eylül 2012, Yarım pansiyon) kazananlar
DİNÇER BAYKAN İSTANBUL
2 adet Çift Kişilik Kapadokya Tatili (6-9 Eylül 2012, Yarım pansiyon) kazananlar
GÜRKAN GÜLKAYNAK İZMİR
SELÇUK SAĞLAM İSTANBUL
3 adet Apple iPad 2 16 GB (Wi-Fi) kazananlar
ERCAN DAĞDEMİR ADANA
NURDAN ÜNLÜKAL MUĞLA
ÜMİT ÜSTÜN İZMİR
5 adet iPhone 4S 16 GB (Hat, kart hariç) kazananlar
AYŞENUR ÇOBAN UYANIK İSTANBUL
FERİT GAZEL ANKARA
HÜLYA GÖKHAN BURSA
ÖZGÜR UĞUR KONYA
ÖZLEM MALKOÇ YALOVA

komiliden yağları gelen varmı :)

gelmedı canm bende beklıyorum
bu hafta ıcın gelıcek yazdılar bana faceden

ya kızlar acmıs oldugunuz cek ,alısverıs topıgınız kapandımı duruyormu?
Sayfalardır okuyorum
konu sadece anne lutfen
baska bırsey yok
ılgılenmeyen arkadslar ıcın bu muhabbet sıkıcı gelıyor
lutfen dıger topıkten devam edermısınız
kımse gecmıs sayfalarıda okumuyor
ogrenıp alısverısın nasıl yapılacagına daır
sureklı aynı sorular soruluyor

daha oncede bunun tartsması cok oldu
gene aynı seye gelcek 2 gun sonra
gereksız atışmalar olcak

NASIL YANİ? 5 gün 4 gece, istediği ülkeye tatil için EVET diyen sadece 8 katılımcı Türk mü? Sayın severler, sorarız sizlere, bu fırsat kaçar mı? Hat Hat Hooray

maraşsandığı.com - 4 kişiye harika hediyeler
« : Bugün, 0903 »
MERHABALAR ARKADAŞLAR SÜPER BİR YARIŞMADA SİZLERLEYİZ VE 2 KİŞİYE Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin VE 2 KİŞİYEDE BU HARİKA HEDİYEYİ VERİYORUZhttps://www.facebook.com/photo.php?fbid=424041494307818&set=a.424040070974627.95067.100001059133831&type=3&theater KATILMAYAN KALMASIN YARIŞMA ŞARTLARIMIZ : ÖNCELİKLE SAYFAMIZI BEĞENDİRMENİZ VE YORUMUNUZU BEĞENDİRMENİZ GEREKİYOR EN ÇOK YORUMUNU BEĞENDİREN TAM 4 KİŞİYE HEDİYELERİMİZ GİDECEK DAHA NE OLSUN SAYFAMIZ 1500 OLDUĞUNDA YARIŞMAMIZ SONLANACAKTIR HERKESE BOL ŞANS

Son düzenleme:

Son düzenleme:

aynen esracığım kimsenin kalbi kırılmasın diye sesimi çıkarmadım ama artık sıkıldım..dön dön aynı şey...kampanya ekliyorum gören yok valla....

selam kızlar günlerdir ikizlerimle evdeyim. onlar uyuyor ben hemen buraya kaçıyorum. bugünde dışarı çıkalım dedim topic coşmuş. markafoni 25 tl çek gününe dönmüş...:) :)

eveettt...lafım meclisten dışarı gerçekten ziyaretçi sayısı azalmış üyeler çoğalmış. özge arkadaşın da dediği gibi üye olupta sadece başkalarının paylaştığı kampanyaları takip eden üyelerinde ziyaretçiden farkı yok....aslında böyle avantajlı kampanyaları özelden paylaşmak daha mantıklı.....
ve gelelim annelütfen kampanyasına...
arkadaşlar öncelikle her hangi bir kişinin davetiyle e-postalarınıza gelen maile tıklıyorsunuz. 10tl indirim kazandınız indirimi hemen kullanın diye bir yazı çıkıyor. buraya tıkladığınızda yeni bir sayfa açılıyor. sayfa açıldıktan sonra mail adreslerinize kullanıcı adınız ve şifreniz gönderiliyor. bu şifrelerle siteye giriş yapıyorsunuz. üye olduktan sonra 10 t hesabınızda oluyor. örneğin on tl lik bir ürünü epete ekleyince kargo parası ödememek için sepet sayfasında kampanya kkodunu giriniz yazan yere size özelden göndereceğimiz kodu giriyorsunuz. alışverişi tamamla butonuna tıklayıp adres bilgilerinizi giriyorsunuz. ödeme yöntemindende 10 annelütfen puanı kullanmak istiyorum seçeneğini seçiyorsunuz. sipariş özetinde genel toplamda 0 yazıyorsa işlemi doğru yaptınız demektir. siparişi onaylıyorsunuz...kargonun gelmesini bekliyorsunuz.... :) :)
aynı adrese 1 den fazla sipariş geliyor mu diye sorarsanız geliyor...ancak farklı isimler kullanmanızda yarar var diye düşnüyorum.. siparişler bazen bildirim yapılmadan iptal ediliyor. ama harcadığınız puanda geri iade ediliyor. tekrar kullanabilirsiniz....

şimdi bu anne lütfen ilgili davet isteyen arkadaşlar yada üye olup kargo kodunu isteyenler ilgili arkadaşlara özelden mesaj atabilirler...ancak biliyorsunuzki bizlerde her 10 dakikada bir özel mesaj atabiliyoruz. ben ve benim gibi bazı arkadaşlar sadece yarışmalar için kullandıkları face adreslerini yayınlıyorlar. isterseniz ekleyin ordan irtibata geçin...

veee mesaj sayısı 50 yi geçmemiş ve yeni üye olanlar lafım size hiiççç istek göndermeyin. üyelik tarihi eski olupta doğru düzgün paylaşımda bulunmayan üyeler ise sizde artık armut düş ağzma düş demeyin paylaşımcı olun. hee kampanya bulmak zor diyorsanız facede beğendim paylaştım kazandıran sayfa diye bir sayfa var. orayı kullanıp bir zahmet buraya yarışma linklerini kopyalayabilirsiniz...

omo ve anne lütfenle ilgili farklı topic açılsın diyen arkadaşlar olmuş.fikirlerine saygı duyuyorum ancak açıkçası ben aynı fikirde değilim. çek topiğide ayrıldı ve sanki topic durgunlaştı pek verim olmadı... sadece böyle uzn süreçli kampanyaları dediğim yöntemlerle duyurursak bir problem kalmaz, topicde meşgul edilmez...geçmiş sayfalara bakarsanız ekleyebileceğiniz face linklerini görebilirsiniz....
ve maggi ye de çok güldüm 60 adet sepet için uygulamayı kaldırmışlar. nasıl bir tedbir alıyorlar merak ettim doğrusu... 60adet seper için uygulamayı kapatan maggiyi görünce bir kerede 500 den fazla ürün dağıtan biskremi ayakta alkışlıyorum (not:ben kazanmadım birkremden)
ve en çokda şu edebiyat mahkumlarının foto makinasını istiyorum yaaaaa :)
son olarak face linkim (not:söylediğim kriterlere uyanlar eklesin ve ekleyenler hangi rumuzlu üye olduğunu forumdan özel mesaj atsın :)) :)

https://www.facebook.com/nazli.pelit?ref=tn_tnmn

herihtiyacin.com 'dan 25 TL'lik açılış kampanyası!
« : 12 Temmuz 2012, 2240 »
Büyük kampanya başladı!

Kampanya sonunda yapılacak çekiliş sonucunda bir şanslı kişiye 25 TL' ye kadar bir ürün veya ürünler hediye edilecektir. Kargo firma tarafından karşılanacak, hediye veya hediyeleri toplam 25 TL'yi geçmeyecek şekilde kazanan kişi belirleyecektir. Yapılması gerekenler ise çok basit:

1- facebook.com/pages/Herihtiyacin/445205745502522 linkinden Facebook sayfasını beğenmek
2- Facebook sayfasını en az 1 kez paylaşmak
3- herihtiyacin.com sitesine üye olmak

Tüm bu şartları gerçekleştiren üyeler, facebook profil adreslerini ve üye oldukları mail adreslerini Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine gönderdikten sonra kampanyaya dahil olacaklardır.

Kampanya başlangıç tarihi: 12.07.2012
Kampanya bitiş tarihi: 22.07.2012 - 23:59

yaa ben beleşçi insanları hiç sevmiyorum armut piş ağzıma düş cinsinden burdan yardımlaşıyoruz ne güzel benim paylaştığımdan bn kazanamasam da başka biri/birileri fydalanıyor onlar kazanamazsa ben işin raconu bu zaten . ziyaretçilerin linkleri görmesi yasaklanmalı en azından yetkililere duyrulur herkes bi emek veriyo sonuçta ve bu forumda bizim sayemizde kazanıyor öyle değil mi lütfen ciddiye alınalım birşey yapılsın

Numune kampanyanız var mı, diye mail attım. 5 anne ve bebeklerinin bilgilerini verirseniz, kaşık maması yollarız dediler. bebelac@bebelac.com.tr adresine mail atılıyor.

" Merhabalar,
Öncelikle ilginize çok teşekkür ederiz.

Numune gönderimimiz çok eski uygulamamızdır. Maalesef artık elimizde olmadığı için numune gönderimi yapamadığımızı bildirmek isteriz.

Eğer isterseniz arkadaşlarınıza Ücretsiz Bebelac Cepbebe servisi hediye ederek bizden orjinal kaşık mamaları kazanabilirsiniz. Bu anneleri bize mail yolu ile iletebilirsiniz.

Hamile veya 1 yaşından küçük bebeği olan 5 arkadaşınızın isim, soyisim, cep tel, bebek adı ve doğum tarihini ve kendi bilgilerinizi* bizlere iletin adresinize hediyelerimizi gönderelim.
Bebeğinizi iyi günlerde büyütmeniz dileğiyle...

*Daha önceden bizde üyeliğiniz yok ise gönderim yapabilmemiz için; adınız,soyadınız,cep telefonunuz, adres bilgileriniz, bebeğinizin ismi ve doğum tarihini belirtiniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…