Evsu Tatil kampanyamız için katılım Formu Facebook sayfamızda yayında, yukarıdaki alanda yer alan Tıkla Tatil Kazanma Şansı Yakala Kutusuna tıklayarak, karşınıza çıkan formu doldurup göndererek, güzel bir tatil kazanma şansı yakalayabilirsiniz.[/Qev
evsu müşteri kayıt ismi diyor sitesinden kayıt mı olacağız sitenin linkini biliyor musunuz?
komiliden yağları gelen varmı :)
Evsu Tatil kampanyamız için katılım Formu Facebook sayfamızda yayında, yukarıdaki alanda yer alan Tıkla Tatil Kazanma Şansı Yakala Kutusuna tıklayarak, karşınıza çıkan formu doldurup göndererek, güzel bir tatil kazanma şansı yakalayabilirsiniz.[/Qev
evsu müşteri kayıt ismi diyor sitesinden kayıt mı olacağız sitenin linkini biliyor musunuz?
Sayın takipçilerimiz, öncelikle kampanyamıza göstermiş olduğunuz yoğun ilgi için teşekkür ederiz. Sistemde aşırı yüklenmeden kaynaklanan problemi çözmek adına, uygulamayı bir süre bakıma almak zorunda kaldık. Yaşanan bu teknik aksaklıktan dolayı sizlerden özür dileriz. Kampanya katılım formumuzu en kısa sürede tekrar yayına alacağız. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz.
bu kampanya aslnda biraz garip anladığm kdryla kıbrıs dışı olmuyomuymuş nymiş anlamadm gitti
ON-STAR ÇANTA İMALAT VE TOPTAN SATIŞ
25 Haziran.
MERHABALAR ARKADAŞLAR YEPYENİ BİR YARIŞMADA SİZLERLEYİZ TAM 3 KİŞİYE ALBÜMDEN BEĞENDİKLERİ ÇANTAYI VERİYORUZ EWETTTTT YANLIŞ DUYMADINIZ TAM 3 KİŞİYE İSTEDİĞİ ÇANTAYI VERİYORUZ YAPMANIZ GEREKENLER ÇOK BASİT YARIŞMA ŞARTLARIMIZ : EN ÇOK BEĞENİ ALAN TAM 3 KİŞİYE FOTOĞRAF ALBÜMÜNDEN İSTEDİĞİ ÇANTAYI HEDİYE EDECEĞİZ SAYFAMIZ 7000 OLUNCA YARIŞMAMIZ SONLANACAKTIR HADİ BAKALIM KOLAY GELSİN SİZLERE BOL ŞANS DİLİYORUM (AYSUN)
gelmedı canm bende beklıyorum
bu hafta ıcın gelıcek yazdılar bana faceden
ya kızlar acmıs oldugunuz cek ,alısverıs topıgınız kapandımı duruyormu?
Sayfalardır okuyorum
konu sadece anne lutfen
baska bırsey yok
ılgılenmeyen arkadslar ıcın bu muhabbet sıkıcı gelıyor
lutfen dıger topıkten devam edermısınız
kımse gecmıs sayfalarıda okumuyor
ogrenıp alısverısın nasıl yapılacagına daır
sureklı aynı sorular soruluyor
daha oncede bunun tartsması cok oldu
gene aynı seye gelcek 2 gun sonra
gereksız atışmalar olcak
selam kızlar
edebiyat mahkumlarının sayfası fake miş zannedersem ztn o kdr a z üyeye sahipken büyük bir ödül veren syflrın çoğu sahte
selam kızlar
edebiyat mahkumlarının sayfası fake miş zannedersem ztn o kdr a z üyeye sahipken büyük bir ödül veren syflrın çoğu sahte
aaaa bak oralim bozuldu yaaaaaa....e kadar ümitlenmiştim...
https://www.facebook.com/photo.php?...4656885990&type=1&relevant_count=1#!/AMKmuzik
kızlar bu sayfa daha öncede ipone veriyordu ama sonra ne olduysa uçtu gitti.. pek güvenilir gelmedi bana. zaten ismindede hayır yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?