Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bugünün sorusu: Mağazalarımızda ve internet sitemizde satılmakta olan Toyzz Shop Hediye Kartın kaç farklı tutar seçeneği bulunmaktadır?

Toyzzshop.com dan bulabileceğiniz sorumuzun doğru yanıtını mailin konu kısmına yazarak yarisma@toyzzshop.com mail adresine gönderen;

Eko Halı
‎"Cuma günü Yarışması 13" adlı yarışmamız başlamıştır. Yarışmaya katılmak için ad-soyad, telefon ve 1. resim, 2. resim, 3. resim sırlaması belirtilerek "kalite, desen kodu, renk" yazılarak yarisma@ekohali.com adresine gönderilecektir. Ürün bilgilerine Halı | Halı Modelleri | Eko Halı web sitemizden ulaşabilirsiniz.

Katılım Koşulları:
1. Başka bir e-posta adresine gönderilen cevaplar dikkate alınmayacaktır.
2. E-p...osta gönderen kişilerin Eko Halı Facebook sayfasını beğenmiş olması gerekmektedir.
3. 20.07.2012 Cuma günü saat 24:00 sonrasında gelen e-postalar dikkate alınmayacaktır.
4. Sonuçlar 21.07.2012 Cumartesi günü web sitemiz ve Facebook sayfamızda açıklanacaktır.
5. Aynı mail adresi ile iki defa katılım kabul edilmemektedir.
6. Hediyeler yarışma bitiminden sonra 7 iş günü içerisinde gönderilmiş olacaktır.Devamını Gör— GELENEKSEL CUMU GÜNÜ YARIŞMASI - 13 (3 fotoğraf

Philips Türkiye
‎1968 yılında ise devlet destekli ilk televizyon kanalı TRT yayına başladı. 1970'lerde televizyon evlerde hızla yaygınlaşıp halkımız Kökler ve Dallas gibi dizilerin tutkunu haline geldiğinde tercih edilen ilk marka, yine Philips’ti. Sizin de televizyonla ilk tanışmanız Philips kanalıyla oldu ise, anılarınızı paylaşın, hem Philips Zaman Tüneli’nde yerinizi alın, hem de bir Philips ürünü kazanın. Katılmak için tıklayın: Facebook'ta Philips ile Geçmişe Yolculuk | Facebook

Ve 1500 kişiyi geçtik bile! Sinema bileti kazanan talihlilerimiz Güney Onur Tuncel, Onur Kesaplioğlu, Cem Uçar, Buse Kurtulmuş ve Meryem Özten. Sinema biletlerinizi Carousel danışmadan 3 gün içinde alabilirsiniz. Öncesinde iletişim bilgilerinizi mesaj olarak tarafımızla paylaşmanız gerekmektedir. 3 gün içinde alınmayan biletler geçersiz sayılmaktadır. Katılımınız için teşekkür ederiz. :)

Berivan Yıldız ise Rouge Nail'den "El ve Ayak Bakımı" kazandı. Kendisini tebrik ediyoruz! :) Ödülün kullanılabilmesi için 0212 543 93 73 numaralı telefondan mutlaka randevu alınması gerekmektedir. İletişim bilgilerinizi de mesaj olarak gönderirseniz seviniriz.

trendyol facebook
trendyol yarışması hediye çeki veriyor..

cevaplar.. yarım saat uğraştım.. umarım doğrudur
1. ürün: twist
2. ürün:sarar
3. ürün: sarar women
4. ürün:ateliette
5. ürün:adidas
6.ürün: pierre cardin
7. ürün:sateen life
8. ürün: george henry
9.ürün:bambi summer
10.ürün:colin's erkek

Son düzenleme:
1.resim - El Halısı: Patchwork: Antik Patchwork Yeşil
2.resim- Kilim: Etnik Kilim: 7513 Pembe
3.resim-Makine Halısı: Sedef Patchwork: Patchwork Mor

eko halı kızlar, ben buldum umarım yanlış değildir

kızlar protexten buldum ama tam adresi yazacakken sayfa görüntülenemiyor dedi. of ya ne olcak şimdi yine olmadımı ne????
bnmde dondu bekledım kendılıgınden gerı duzeldı
arkads davetı dedı
sonra adres ıstedı
hedıyenız en yakın zamnda yollanacaktır dedı
eger adres dolduramadıysan olmamıstır
bn de öyle dedim summer flowers yazıyodu şişede

bnm de aynen bgn öyle oldu en sonunda annemn adına da kazandım baya bir çaba sonucu

ay bnde cok ugrastım ınan
ama sonunda oldu cok sukur

Herkese hayırlı Ramazanlar kızlar

‎"Gondol Manileri" yarışmamız an itibarıyla başladı!

Haydi sen de, içinde “Gondol” geçen bir mani yaz, Gondol jürisini etkile, Gondol'dan 12 parça Aroma setinden oluşan bayram sepetini kazanan 10 kişi arasında olma şansını yakala! Tek yapman gereken aşağıda verdiğimiz linke tıklayarak, yazdığınız maniyi "Gondol Manileri" uygulamamıza eklemek! Herkese bol şans! :)

Uygulama linki: Gondol - Gondol Manileri | Facebook

annelütfenden siparişlerim geldi. bu 3.paket aynı adrese ama farklı isimler. ben eşim ve annem adına. ürünler orjinal ve son kullanma tarihleri geçmemiş bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…