annelütfenden siparişlerim geldi. bu 3.paket aynı adrese ama farklı isimler. ben eşim ve annem adına. ürünler orjinal ve son kullanma tarihleri geçmemiş bilginize Eki Görüntüle 468659
annelütfenden siparişlerim geldi. bu 3.paket aynı adrese ama farklı isimler. ben eşim ve annem adına. ürünler orjinal ve son kullanma tarihleri geçmemiş bilginize Eki Görüntüle 468659
omo hergün ilk girişteki 75 i veriyor artık
Annelütfn bitti mi kızlar dün hengame oldu bn giremedim de herkese kodu verdm kendim bşy alamadım.d
bn de istemiştim aynı adrese bir başkası adına bnmkini iptal etmişlerdi
tüh yabende deniyorum şimdi olmuyro cnm sanırım bir günlükmüş
bence tedarik edemedikleri için iptal edilmiş olabilir. benim de bir siparişim iptal edilmişti. tabi puanları iade ettiler. tekrar sipariş verdim ürünler geldi.
tüh yainş. biddha yaparlar 60 günlükmüş 10 gün gittmiştir rahat
bnm de şmdi aklıma o geldi ama bildirmeleri gerekmyor muydu bn de mail attım dönmediler şmdi ne alcm blyorum kargo bedavası bittikten snra iptal ediyolar ya
maile zaten çok geç cvp veriyorlar cnm face ten yazdım ben bi defa oradan cevp verdiler
bnm de siparişim iptal oldu puanlarımı iade etmediler arkadaş etti dedi de şimdi
aslına bildirmeleri gerekiyor ama bildirmiyorlar ben hesapları kontrol ederken farketmiştim. En kötüsü 4 liraya sabun al 6 lirada kargo dahil et alsana 10 tl. :)
tüh yaInş. Biddha yaparlar 60 günlükmüş 10 gün gittmiştir rahat
bnm de şmdi aklıma o geldi ama bildirmeleri gerekmyor muydu bn de mail attım dönmediler şmdi ne alcm blyorum kargo bedavası bittikten snra iptal ediyolar ya
değildir diyordu ben baharat diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?