Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bende deniyorum şimdi olmuyro cnm sanırım bir günlükmüş
tüh ya inş. biddha yaparlar 60 günlükmüş 10 gün gittmiştir rahat
bence tedarik edemedikleri için iptal edilmiş olabilir. benim de bir siparişim iptal edilmişti. tabi puanları iade ettiler. tekrar sipariş verdim ürünler geldi.

bnm de şmdi aklıma o geldi ama bildirmeleri gerekmyor muydu bn de mail attım dönmediler şmdi ne alcm blyorum kargo bedavası bittikten snra iptal ediyolar ya

maile zaten çok geç cvp veriyorlar cnm face ten yazdım ben bi defa oradan cevp verdiler

bnm de siparişim iptal oldu puanlarımı iade etmediler arkadaş etti dedi de şimdi

maile zaten çok geç cvp veriyorlar cnm face ten yazdım ben bi defa oradan cevp verdiler

bnm de siparişim iptal oldu puanlarımı iade etmediler arkadaş etti dedi de şimdi

puanlarını iade etmemişler mi bnmkini gördüm 100 puan yani 10tl diyo bn yoktur snıyodum bi hediye göndersem de sevinseydi insanalr ya

aslına bildirmeleri gerekiyor ama bildirmiyorlar ben hesapları kontrol ederken farketmiştim. En kötüsü 4 liraya sabun al 6 lirada kargo dahil et alsana 10 tl. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…