Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Uygulamamızda yaşanan sorun nedeniyle, sorumuzun doğru cevabını bilen 100 kişi ve formu doldurup yarışmamıza katılamayan 100 kişi olmak üzere çekiliş ile 200 kişiye MAGGI Ramazan Sepeti verilecektir. Kazananlar yarın sayfamızda duyurulacaktır.

Yaşanan aksaklık için bir kez daha özür diler göstermiş olduğunuz anlayış için çok teşekkür ederiz.

canım başka bi yerde okudum böyle yapmış herkes bnde böyle yaptım hem sıralayıncada uyumlu oluyor "yeni marc mis gibi temizlik"

İşte yeni marc yeni bir renk geldi bir bahar esintisi bir ışıltı her yere işte ferahlık temizlik evlere yeniden ev işini sevdirdi bize marc parlar marc'la silinince her yer ışıldar mis gibi evler gider o kötü kokular isler her evde mis gibi bahar iştee ferahlık temizlik bizlere hemde hiç durulamadan kurulamadan marc marc mis gibi evimiz marc marc parlasın tertemiz hoşgeldin maaarc.

tamam canım çok teşekkürler bende öle yapıyorum

Vay be maggideki jeste bakın:103:ki yapması gerekyodu herkes çullanınca sistem gittiminşallah bn de kazanmışımdır 2 gündür sayfayı yenileye yenileye kota tavan yaptı:81:

Son düzenleme:
Vay be maggideki jeste bakın:103:ki yapması gerekyodu herkes çullanınca sistem gittiminşallah bn de kazanmışımdır 2 gündür sayfayı yenileye yenileye kota tavan yaptı:81:

e yapsın yani artıkk ayrıca hiç cevap yazcak yer bulamadım maggide siz yazdınız mı

ATILIM ÜNİVERSİTESİ
Merhaba,

18 Temmuz Çarşamba günü "Benim kampüsüm ...." cümlesini tamamlayarak jurimizi etkilemeyi başaran ve üniversitemize özel olarak üretilmiş mPad sahibi olan 2 şanslı yarışmacımız:

ELİF AKYOL ve MUHAMMET YILDIRIM!

Tebrik ediyoruz sizleri! Hediyelerinizi göndermek üzere kargo adresi bilgilerinizi mesaj yoluyla bize iletmenizi rica ederiz.

Sizlerin yoğun ilgisi sayesinde Türkiye’ de Facebook üye sayısı 100.000’i geçen ilk turizm firması TATİLSEPETİ.COM oldu.
Bu başarımızı sizlerle kutlamak adına birçok hediye sizleri bekliyor.

*E-mail atan 500’üncü kişiye Legend Hotel Riva ‘ da 1 gece çift kişilik ücretsiz konaklama.
*E-mail atan 100 ve 200’üncü kişilere birer adet Dünya’nın en hafif , kabin boyu valizi.
*E-mail atan 50,150 ve 250’nci kişilere birer ader LukapuFotokitap albüm hediye.

Bu hediyeleri kazanmak için Tek yapman gereken!!!
Mailin konu başlığına 100.000 yazıp, adını, soyadını ve telefon numaranı promosyon@tatilsepeti.com adresine göndermen.

* Katılım için kişi başına bir email geçerlidir. Email le katılım 22.07.2012 tarihinde saat 23:59'da sona erecektir.
*Tatilsepeti kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar.
* Promosyona 18 yaşından küçükler katılamaz.

Tatil Sepeti | Facebook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…