Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

21 Temmuz 2012 tarihine kadar Colgate Diş Hassasiyeti Günleri nedeniyle, gönüllü diş hekimlerinden ücretsiz kontrol muayenesi için randevu alabilirsiniz.
Kontrol ve uygulama sonrasında ücretsiz Colgate® Hassas Dişlere Profesyonel Çözüm diş macunu numunesi size hediye edilecektir.
Gönüllü diş hekimi bilgilerine buradan ( Hassasiyet Günleri ) ulaşabilirsiniz.

tebrikler. ezogelin corbası ve sapka kazandınız ve 4 extra çekiliş hakkı kazandınız dedi.ee kazandım mı şimdi.anlamadım.
pek dikkat etmedim ama yine de şöyle söyliyeyim şapkayla çorba eşleşince falan oluyormuş..yani şapka kazandınız gibi bişey değil bence..sadece çekiliş hakkı veriyor hergün..

Benim yanıma da nesafet midir nedir o oturdu
9 çekiliş hakkıverdi

ayyy nefaset benimde yanıma oturdu, 9 çekiliş hakkı verdi, bonkör gacı

ezogelin çorbasıyla şapka kazandınız demiyor oturduğunuz yerde vardı 9 çekiliş hakkı kazandınız diyor

fırsat sevdası
Beğenip paylaşan ve sitemizde ürünün altına yorum yazan arkadaşlardan 1 kişi bizden çanta kazanıyor.

PopTakiP Albüm Kazandırmaya Devam Ediyor!
Kampanya Detayları:
1- Bu kampanyaya katılmak için sayfayı beğenmeniz ve Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresindeki haberin altına facebook profilinizle yorum yapmanız gerekmektedir.
2- Yapılan yorumlar albüm hakkında olmalıdır. Sadece gülücük; harika, süper gibi tek kelimelik yorumlar kabul edilmeyecektir.
3- Facebook sayfasını beğenen ve sitede verilen adrese yorum yapanlar arasından yapılacak çekilişle 2 kişi Serdar Ortaç - Ray albümü kazanacaktır.
4- Katılım 18 Temmuz - 25 Temmuz tarihleri arasında olup, kazanan talihli 26 Temmuz 2012'de sayfamızdan açıklanacaktır.
5- Kazanan kişiye hediyesi kargo ile gönderilecektir ve kargo ücretleri tarafımıza aittir.

Artısı Eksisi
Lenny Kravitz / MFÖ hayranları ve Vampir Avcısı Abraham Lincoln meraklılarına duyrulur!!!

Artisieksisi.com’da yeni bir yarışma

Deneyimlerinizi paylaşın, deneyim kazanma fırsatı yakalayın,
20.07.2012 - 20.08.2012 tarihleri arasında yorum girme sayısı en fazla olan;

1.Kişiye Çift Kişilik “Lenny Kravitz” Konser Bileti
2.Kişiye Çift Kişilik “MFÖ” Konser Bileti
3.Kişiye Çift Kişilik Turkcell Kuruçeşme Arena’da Vampir Avcısı Abraham Lincoln Sinema Bileti

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…