Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

pehhhhhhhhhh hediyeye bak kocca lays sadece haftada 1 kişiye tv

facede cornetto türkiye aşkını haykır diye bir uygulama var oyuncak ayı hediyeli bkaın isterseniz ben şimdi bakıyorum
uygulama şöyle: formu doldurup telefonla aramalarını bekliyorsun sorna da olabildiğince uzatarak aşkııım diye bağırıyorsun haftada 100 oyuncakhediyesi var
bana göre değil isteyen varsa denesin şansını kızlar

Son düzenleme:
kızlar birşey soracagım magginin yarışması varya ona anasayfadanmı katılacağız ?yoksa şuan geri sayım yapıyor orayımı beklıcegız? birde soru cevap tarzında bir yarışmamı? ilkkez katılıyorumda cevap verirseniz sevinirım.

sanırım sayım yaptığı sayfadan ben de ordan katılcam o kilitlendiği zmaan açamamıştım sayfayı katılamamıştım:)

calve Türkiye
Calve'yle yaz manileri, al beğenileri, ödülleri! Yarışmamıza katılmak için hemen tıklayın :)
Calve Türkiye | Calve'li Maniler

cevap için teşekkürler

Calve'yle yaz manileri, al beğenileri, ödülleri! Yarışmamıza katılmak için hemen tıklayın :)

Calve Türkiye | Calve'li Maniler

kızlar ya ben çok sıkıldım bu maggiden
kaç gündür maggi diye atıp maggi diye kalkıoruz elde var sıfır.
bu kadar da olmaz ki ama yok m u bu firmanın doğru düzgün bilgisayardan anlayanı!

maggiye sinir oldum ilk cevap verenlerdenim ama facedeki ismim yarışmalara katıldığım nickım olduğu için kazansamda göndermiyorlarmış
(((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…