Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Birazoku kendi fotoğrafını paylaştı.
Hediye kitap etkinliğimiz 23 Temmuz Salı 18.00'de bitiyor. Katıldınız mı? Ayrıntılar için görsele tıklayabilirsiniz...
Yeni hediye kitap etkinliğimiz başlıyor. :)

En sevdiğiniz kitaplardan birini elinize alın, güzel bir arkaplan eşliğinde fotoğraf çekin.
Sayfamızda paylaşalım, ...

Dondurmayı Seviyorum
Panda Dondurma'dan hediyesi bol eğlenceye hazır mısın? Hem eğlenmek hem de Panda'dan hediye kazanmak için hemen Pandamatik'i çalıştır, en çok Panda'yı sen yan yana diz, çekilişe katılma şansın artsın. 50 adet dondurma ya da 50TL'lik hepsiburada.com'dan hediye çeki kazanmak için haydi katıl! Dondurmayı Seviyorum - Pandamatik | Facebook

maggie patladı
knorra devam

Ramazan Şenliği uygulamamızın kurgusunda yer alan bulmaca karelerinin açılması, siz takipçilerimizin internet hızlarındaki değişiklikler yüzünden farklı zamanlarda açılıma sebep olmuştur. Bu yüzden siz kullanıcılarımızı mağdur etmemek ve tüm takipçilerimize eşitlik tanımak adına Ramazan boyunca farklı kurgular ile hediye dağıtımımız sürecektir. Yeni etkinliklerimizin duyuruları çok yakında sayfamızdan yapılacaktır.

Yarışmamızın bugünkü kazananları yarın sayfamızda duyurulacaktır. Katılan tüm okuyucularımıza göstermiş oldukları ilgi için teşekkür ediyoruz.

Lay's Fırından Kelimeler oyunumuz geliyor! Hazır mısınız? :)

Lays Türkiye | Facebook

filli boya
Sence Ramazan’a renk katan gelenek hangisi? Seç, ödülü kazan! Filli Boya - Ramazan'ın Renkleri | Facebook

Dankekin face sayfasındada yarışma var.
Bi de defacto.

tuba BöteTuğçe DemirDERYA Ipekİlha ErdemMuazzez CankurtaranEnver KolsuzoğluInci Gökece Yorulmazaslı Sonbaharşükran Çetin

knorr ramazan eğlencesi kazananları
ben yokum

korr ramazan eglncesi 4.gun

tuba Böte
Tuğçe Demir
DERYA Ipek
İlha Erdem
Muazzez Cankurtaran
Enver Kolsuzoğlu
Inci Gök
ece Yorulmaz
aslı Sonbahar
şükran Çetin

buda bilmeceden kazananlar.. (knorr)

GüllüBülbül
ÖznurTiryaki
ErginKuliman
GülaySolmaz
SibelErtugrul

not- ikisindede yokummm. sabh tekrar yapcam bu taktiğiii

bazı sayfalar msjla bildirmyor kazandığımzda adres de vermemiş oluyorz 12 temmuzda kazandığm bi yrşmyı şu an gördm mesela tesadüfen bi de öle geizinrken ve şaşırdım insan hç mi msj atmaz nerden blyim ben hep tkip mi edicem el insaf herhalde göndermezler hediye mediye ama msj attım bklım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…