Finish Türkiye
İftar yemekleri sizden, bulaşıkların temizliği ve parlaklığı Finish'ten! Hepimiz için Ramazan sofralarının ayrı bir yeri var. Özenle ve emek vererek hazırladığınız birbirinden lezzetli yemeklerin yer aldığı, şık iftar sofralarınızın fotoğrafını bizimle paylaşın, marifetinizi bize gösterin. İftar sofranızın fotoğrafını isim, soyad, adres, telefon numarası ile beraber finish@baseiletisim.net adresine gönderin. Finish ürünlerinden oluşan Finish Hediye Sepeti kazanan 10 kişiden biri olma şansını yakalayın!
filli boya
Sence Ramazana renk katan gelenek hangisi? Seç, ödülü kazan! Filli Boya - Ramazan'ın Renkleri | Facebook
facede cornetto türkiye aşkını haykır diye bir uygulama var oyuncak ayı hediyeli bkaın isterseniz ben şimdi bakıyorum
uygulama şöyle: formu doldurup telefonla aramalarını bekliyorsun sorna da olabildiğince uzatarak aşkııım diye bağırıyorsun haftada 100 oyuncakhediyesi var
bana göre değil isteyen varsa denesin şansını kızlar
sanırım sayım yaptığı sayfadan ben de ordan katılcam o kilitlendiği zmaan açamamıştım sayfayı katılamamıştım:)
calve Türkiye
Calve'yle yaz manileri, al beğenileri, ödülleri! Yarışmamıza katılmak için hemen tıklayın :)
Calve Türkiye | Calve'li Maniler
Dankekin face sayfasındada yarışma var.
Bi de defacto.
[biskremden teyit için hangi numaradan aradılar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?