Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

//www.facebook.com/TAC salı günleri taçta salı vitrini diye yarışma gibi bir şey oluyormuş. bu hafta ilk 10 kişiye orcide pike takımı 85 yerine 26 tlye imiş. geçti gerçi bu haftanınki de.

Maggi Türkiye Yarışmalarımız Ramazan boyunca hergün farklı saatlerde aktif olacaktır. Günün sorusunun saati için sayfamızı takip edebilirsiniz.

maggının bu senekı yarsması cok dandık oldu

kızlar benim face imde duvarımı kapatmışım,:18: farkında değilim bile:26:..
listemdeki bazı kişiler yazamıyor bana..nasıl açıcam bişey anlamadım..:44:

fm üyeleri mailinize bakın Baby&Me Yenidoğan Bir Fikir Kampanyası daveti gelmiş
eve paket gelcek kabul ettim

bana bir kez bile mail gelmedi bu tarz azcık da mail göndermediklerine göndersinler madem hep aynı kişilere gönderyolr glba anlamadım gitti :44:

hyiçbir yarışmada da yokum

AVON (EN Ucuza AVON Burada)YENİ YARIŞMAMIZ25TEMMUZ-17AĞUSTOS)
SİZDEN İSTEDİKLERİMİZ.
1-SAYFAYI BEGENİN.
2-RESMİ BEGENİN.
3-RESMİ BİR KEZ KİŞİSEL SAYFANIZDA PAYLAŞIN.
4-RESMİN ALTINA SİZİ İFADE EDEN HERHANGİ BİR YORUM BIRAKIN.
5-SAYFAYI DAHA ÖNCE BEGENMEMİŞ ARKADAŞLARINIZIN SAYFAYI BEGENMESİNİ SAĞLAYIN. HER GETİRDİĞİNİZ KİŞİ +2 ÇEKİLİŞ HAKKI OLACAKTIR.ÖNERİNİZLE SAYFAYI BEGEN KİŞİLER İSMİNİZİ MUTLAKA BELİRTSİN(SEÇMELİ KURAL)
6-17AĞUSTOSDAKİ ÇEKİLİŞE KATILIN.
7-ŞAYET KAZANAN SİZ OLURSANIZ ADINIZ AÇIKLANDIKTAN 48SAAT SONRA BİZE DÖNÜŞ YAPIN.AKSİNDE YENİ ÇEKİLİŞ YAPACAĞIZ.BİLGİNİZE.
8-KARGO ÜCRETİ KAZANAN KİŞİYEE AİTTİR.
---ŞİMDİDEN HERKESE BOLŞANS---

Son düzenleme:
kızlar facebook hesabı neden kilitleniyo bilen varmı? 2 gündür kilitlendi. resimleri doğruladım açıldı daha sonra yeniden kapandı. neden oluyo bu bilen varmı? başına gelen varsa böyle birşey daha sonra hesabınızı açabildinizmi?
yeni hesabım bu kızlar rumuz belirtirseniz sevinirim.

https://www.facebook.com/ozgekayra.erdem

canım evet benim başıma geldi 3 kez ikisinde açtım birinde açamadım gitti hesap.. diğerleri şikayet ediyolarmış duyduğum kadarıyla, hani şu 30 tane hesabı olup işi gücü kampanya kovalamak olan aç gözlü canavarlar varya.. birileri öyle yazmış face de.. o yüzden güvenlik konrolü yapıp duruyo facebook..

çok fzla yrşmalara ktılanlarda gördüm bn bu şikayeti bn çok fzla syfa beğenmekten olduğunu düşünyodum ama blmyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…