Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

çok fzla yrşmalara ktılanlarda gördüm bn bu şikayeti bn çok fzla syfa beğenmekten olduğunu düşünyodum ama blmyorum

beğenmediğimiz eklemediğimiz kişi kalmadı artık. bundan dolayıda olabilir. oy vermediklerimde şikayet etmiş olabilir. geçenlerde yazmıştım istemeyin diye zorlarına gitti heralde. ama biliyorum o kişileri. kimlik doğrulması yaptım bi kaç güna açılır inş. ozaman bakarım onların icabına.

bana niye hiç mail gelmiyor

üye olurken seçtiğiniz ilgi alanlarınıza görede geliyor kızlar birazda şans bazen başkalarına gelen kampanyalarda bana gelmiyor yani

MAGGI® Ramazan Sepetinin içeriğinde (Ezogelin Çorba 1 adet, Rumeli Tavuk Çorba 2 adet, Yayla Çorba 2 adet, Acem Çorba 2 adet, Köfteli Yoğurt çorbası 2 adet, Arabaşı Çorbası 2 adet, Karadeniz Çatal Çorbası 2 adet, Sebzeli Çeşni 1 adet, Tavuk bulyon 1 adet, Et bulyon 1 adet, Tarhana Çorbası 1 adet, Kremalı Mantar çorbası 1 adet, Soğanlı Sarımsaklı Çeşni 1 adet, Otlu Çeşni 1 adet) TOPLAM 20 ADET MAGGI® Ürünü yer alacaktır.

İçimiz dışımız çorba olacak

rumeli tavuk çorbası çok lezzetli,eşe dosta dağıtırken bunu kendinize ayırın kızlar..

magginin çorbaları gerçekten lezzetli bnce ne blim öyle buldum biz genlde hazr çorba kullanırız çnkü sebzeli tavuk çorbasını çok beğenmiştim mesela
bu ramazan ayında 3 çorba markasdı yrşma yapıyo 6. gün olmuş bşy yok ne bana ne anama

çok fzla yrşmalara ktılanlarda gördüm bn bu şikayeti bn çok fzla syfa beğenmekten olduğunu düşünyodum ama blmyorum
arkadaşlar yarışmalar için kullanılan hesaplar kapanmaya mahkum gibi bişey çünkü üst üste girip sayfa beğenip özeliklede uygulamalı yarışmalara girince sistem otomatik olarak tehlike algılayıp hesabı kilitliyor:2:

been hazır çorba sevmem eşe dosta dağıtacam:))

rumeli tavuk çorbası çok lezzetli,eşe dosta dağıtırken bunu kendinize ayırın kızlar..

buu söylediğin ii oldu deneyim belki severim tşk...

Maggi Türkiye
Ramazan soframda MAGGI®’nin de çorbası olsun diyorsanız, siz de birbirinden eğlenceli yarışmalarımızı kaçırmayın!

Bugünün sorusu saat 11:00 - 13:00 saatleri arasında aktif olacaktır. Bu saatler arasında sorumuzun doğru cevabını yazıp çekilişimize katılmayı unutmayın!

Maggi Türkiye
Ramazan soframda MAGGI®’nin de çorbası olsun diyorsanız, siz de birbirinden eğlenceli yarışmalarımızı kaçırmayın!

Bugünün sorusu saat 11:00 - 13:00 saatleri arasında aktif olacaktır. Bu saatler arasında sorumuzun doğru cevabını yazıp çekilişimize katılmayı unutmayın!

https://www.facebook.com/MaggiTurkiye/app_136514799822829

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…