canım evet benim başıma geldi 3 kez ikisinde açtım birinde açamadım gitti hesap.. diğerleri şikayet ediyolarmış duyduğum kadarıyla, hani şu 30 tane hesabı olup işi gücü kampanya kovalamak olan aç gözlü canavarlar varya.. birileri öyle yazmış face de.. o yüzden güvenlik konrolü yapıp duruyo facebook..
çok fzla yrşmalara ktılanlarda gördüm bn bu şikayeti bn çok fzla syfa beğenmekten olduğunu düşünyodum ama blmyorum
bana niye hiç mail gelmiyor
bana bir kez bile mail gelmedi bu tarz azcık da mail göndermediklerine göndersinler madem hep aynı kişilere gönderyolr glba anlamadım gitti :44:
hyiçbir yarışmada da yokum
AVON (EN Ucuza AVON Burada)YENİ YARIŞMAMIZ25TEMMUZ-17AĞUSTOS)
SİZDEN İSTEDİKLERİMİZ.
1-SAYFAYI BEGENİN.
2-RESMİ BEGENİN.
3-RESMİ BİR KEZ KİŞİSEL SAYFANIZDA PAYLAŞIN.
4-RESMİN ALTINA SİZİ İFADE EDEN HERHANGİ BİR YORUM BIRAKIN.
5-SAYFAYI DAHA ÖNCE BEGENMEMİŞ ARKADAŞLARINIZIN SAYFAYI BEGENMESİNİ SAĞLAYIN. HER GETİRDİĞİNİZ KİŞİ +2 ÇEKİLİŞ HAKKI OLACAKTIR.ÖNERİNİZLE SAYFAYI BEGEN KİŞİLER İSMİNİZİ MUTLAKA BELİRTSİN(SEÇMELİ KURAL)
6-17AĞUSTOSDAKİ ÇEKİLİŞE KATILIN.
7-ŞAYET KAZANAN SİZ OLURSANIZ ADINIZ AÇIKLANDIKTAN 48SAAT SONRA BİZE DÖNÜŞ YAPIN.AKSİNDE YENİ ÇEKİLİŞ YAPACAĞIZ.BİLGİNİZE.
8-KARGO ÜCRETİ KAZANAN KİŞİYEE AİTTİR.
---ŞİMDİDEN HERKESE BOLŞANS---
magginin ilk yarışmasından kazandıgım sepetim hala gelmedigelen varmı
MAGGI® Ramazan Sepetinin içeriğinde (Ezogelin Çorba 1 adet, Rumeli Tavuk Çorba 2 adet, Yayla Çorba 2 adet, Acem Çorba 2 adet, Köfteli Yoğurt çorbası 2 adet, Arabaşı Çorbası 2 adet, Karadeniz Çatal Çorbası 2 adet, Sebzeli Çeşni 1 adet, Tavuk bulyon 1 adet, Et bulyon 1 adet, Tarhana Çorbası 1 adet, Kremalı Mantar çorbası 1 adet, Soğanlı Sarımsaklı Çeşni 1 adet, Otlu Çeşni 1 adet) TOPLAM 20 ADET MAGGI® Ürünü yer alacaktır.
İçimiz dışımız çorba olacak
arkadaşlar yarışmalar için kullanılan hesaplar kapanmaya mahkum gibi bişey çünkü üst üste girip sayfa beğenip özeliklede uygulamalı yarışmalara girince sistem otomatik olarak tehlike algılayıp hesabı kilitliyor:2:çok fzla yrşmalara ktılanlarda gördüm bn bu şikayeti bn çok fzla syfa beğenmekten olduğunu düşünyodum ama blmyorum
been hazır çorba sevmem eşe dosta dağıtacam:))MAGGI® Ramazan Sepetinin içeriğinde (Ezogelin Çorba 1 adet, Rumeli Tavuk Çorba 2 adet, Yayla Çorba 2 adet, Acem Çorba 2 adet, Köfteli Yoğurt çorbası 2 adet, Arabaşı Çorbası 2 adet, Karadeniz Çatal Çorbası 2 adet, Sebzeli Çeşni 1 adet, Tavuk bulyon 1 adet, Et bulyon 1 adet, Tarhana Çorbası 1 adet, Kremalı Mantar çorbası 1 adet, Soğanlı Sarımsaklı Çeşni 1 adet, Otlu Çeşni 1 adet) TOPLAM 20 ADET MAGGI® Ürünü yer alacaktır.
İçimiz dışımız çorba olacak
rumeli tavuk çorbası çok lezzetli,eşe dosta dağıtırken bunu kendinize ayırın kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?