Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Günün sorusuna hazır mısınız?

Ramazan soframda MAGGI®’nin de çorbası olsun diyorsanız, siz de birbirinden eğlenceli yarışmalarımızı kaçırmayın!

Bugünün sorusu saat 14:00 - 16:00 saatleri arasında aktif olacaktır. Bu saatler arasında sorumuzun doğru cevabını yazıp çekilişimize katılmayı unutmayın!

kızlar konu dışı ama merakımdan soruyorum genel kültür olsun
bu sayfaların çalındığını nasıl anlıyorsunuz

hemen bende genel kültürle donatayım canım seni...

örneğin nokia akşam bu sayfayı beğenin diye link paylaşmış,yazı stili ergen dilinde....sayfanın özellikleriyle bağdaşmayan bir sayfayı beğenmelerini istemişler..omo ve metro da da aynı link paylaşılmıştı..ordan anladım..
teknosa tvitterdan paylaşmış hacklendiklerini...

beğenmekten vazgeçmek istediğin sayfaya gir. "beğendin" yazısının yanında mesaj yazıyor hemen onun bitişiğinde ayarlar düğmesi var ona bas ve "beğenmekten vazgeç" de

Teknosa

3 saat önce.

26 Temmuz gecesi Teknosa | Facebook hesabımıza bir hacking saldırısı gerçekleştirilmiştir. Ajansımız ile birlikte yürüttüğümüz çalışmalar sonucunda sorun çok kısa sürede çözülmüştür. Saldırı sırasında ve sonrasında takipçilerimiz için herhangi bir güvenlik sorunu söz konusu olmamıştır. Saldırının kaynağı ve teknik detayları ile ilgili çalışmalarımızı ajansımız ve Facebook ekibiyle yakın işbirliği içerisinde sürdürüyoruz. Yaşanan bu durum nedeniyle sosyal medya yönetimimizde, kampanyalarımızda ve yatırımlarımızda herhangi bir değişiklik yaşanmayacaktır. Siz değerli takipçilerimize, yanımızda olduğunuz için çok teşekkür ederiz.

hesap geri alınmış.Kültürle donanınca nasılda anladım hemencecik hesabın alınıp alınmadığını

kızlar sempremxden bıkkktımm.. sabun hedıyesı vardı form doldurmştukk. duvarda stok bittı gnderemıyorz dedıler ama kımseye verlmedi kii. sımdıde tlf nosu verdi arayan ilk 10kişiye hediye dedi. topu topu 30kişi var. sayfsı zatn 4.000 kişii dyoki 2000kişi aradıııı.. nası bı fırma buuuuu

Son düzenleme:
SEMPREMİX firmasındn hediye ürün alan, kampanyalara katıldığı halde cvp alamayanlar varmı lütfen söylermiisiniz çok önemli...

Son düzenleme:
bebek meyveleri herobaby den kazanmışım ama benimki 7 aylık olacak 1 kaşık bişey yiyemiyo yese püskürterek kusuyo ne yapıcağımı şaşırdım 1 yaşına kadar sadece emziricem bu gidişle

nasıl aldınız bunları acaba benım cok ıhtıyacım var bu aralar nereye yazmama erekıyor ne guzell gule yesın de buuyusun bebısınız
benim 2 yaşındaki danam hala bunlardan yiyo
markete gidince kucağına dolduruyo market arabasına atarsam geri bırakırlar diye
evet banada diyin nerden kazandınız

hanimlar glade den kazandiginiz parfum yada dergiler geldimi benim parfm hala yok piyasada
off yaa cokda istemistim umarim gonderirlerler cokda zaman gecti ustunden

bebek meyveleri herobaby den kazanmışım ama benimki 7 aylık olacak 1 kaşık bişey yiyemiyo yese püskürterek kusuyo ne yapıcağımı şaşırdım 1 yaşına kadar sadece emziricem bu gidişle

canım benımde bır ara oyle oldu dıs patlatırken yemıyolar malesef sadece benım sutumle ama sımdı masallah dıyeyım super tam ıstedgım cocukkk herseyı yıyor ama ben daha ıkı aylık falandı baslaım parmagımla herseyden tattırmaya sakınmadım ınsalh senın bebegınde baslar bu arada bız 10 aylıgız

bunu yapan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…