Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

tebrikler canım
omoda nasıl tamamladın puanları.hergüün giriyorum.ama puan vermiyor artık

bundan sonra şunu bunu beğenir misin diyen arkdşları direkt faceten silicem içime fenalık geldi ayrıca bn bi kere diyeyim bakalım dedim hiç oralı bile olmadılar

bundan sonra şunu bunu beğenir misin diyen arkdşları direkt faceten silicem içime fenalık geldi ayrıca bn bi kere diyeyim bakalım dedim hiç oralı bile olmadılar

aynen valla bide bazı begeniler icinn begenen kişininde olaya dahil olması gerekip buda face de sayfamızda görünüo bende bunu istemiorum o kişiyede söylüorum tavır yapıo sinir oluorum neyin tavrını yapıosunuz ki ister begenirim ister begenmem zorlama neden ben asla oy istemedim istemem de katılmıorum cünkü o tür yarısmalara herkes kendini düsünüo oy iştiolar ama oy veren yok dedigin gibi

aynen öyle çoğunu tanımadığım halde oy verdim kırılmasınlar diye syfmda görnceğni bile bile bn de rhtsız oluyorum abuk subuk şeyleri beğenince onlara oy vernce fln. bi oy istyim dedim cvp bile vermediler ya ee siz de görürsünz o zmn dedim bn de. bn de bunu bekliyodum direkt yapıştırıcam cvbı oy istemeleri halinde ve de silicem anında.Öyle başa öyle tıraş

Son düzenleme:
baktım şimdi cnm da güvenilirmi anlayamadım tecrübeli arkadaşlar bakarsa

güvenilir görünüyor hatta ben de üye oldum ama birsürü anket sayfasına üyeyim henüz tek kuruş alamadım ve çok sıkıcı oluyor anket doldurmak kimisi çok uzun ve yabancı dilde oluyor. mesela demin e-searchten bi anket geldi daha önce de defalarca geldi ne yaparsam yapayım hçbi şeklde kabul etmiyor dahil etmiyor beni ankete. snrm paramızı almaya yaklaştığmzda bunlar ya durduruluyor ya da ankete kbul etmyorlar

siteye ben de üye oldum şimdi ama onay mailinde kendi bilgilerini girmeniz gerekiyor tc numarası istediği için emin olamadım aktivasyon yapmadan çıktım.

arkadaşlar lütfen bana bi cevap verin .dün ziinga diye bi yere üye oldum bana mail yollamışlar cep telefonu kazandınız kargo parası ödemek şartıyla tabiki siteye bile girmedim aklıma siz geldiniz. sanki burdan bi arkadastada böle bişey olmuştu. bende korktum maillerini 18:engelledim. şimdi üyeliğimi nasıl iptal etcem bi sıkıntı olurmu :18: :18: :18: :18:

bana da gelmişti bi problem olmadı canım aylar önce olmuştu
bu arada knor eğlenceye ne yazıytoruz kızlar az kaldı söler misniz:2:

havva eğer kredi kartı bilgilerini girmediysen üelik sayfana girip ordaki bilgilerini değiştir (adın, mailini falan)

Eğer credi kartını girdiysen hemen kartını iptal ettir. mail geliyor şu kadar borcunuz vardır diye ve senin iznin olmadan defalarca para çekmeyi deniyorlar kartından. hemen uzaklaş o siteden HEMENNNN. benim dilim yandı ama allahtan sadece 10 tl kaptırdım. mail geldi 150 lira borcunuz vardır diye üyelik ücreti ( ki bu sana da gelicek) hemen bankayı aradım iptal ettim kartımı. üyelik iptali de 80 lira falan sakın düşme bu tuzağa bildiğin dolandırıcı bunlar.

zingadaki bütün bilgilerimi değiştrdim kredi kartım yok ıp adresin den bişey olurmu üyelik ücreti gelirmi kafayı yicem

canım kredi kartı vermediysen hiç bir şey yapamazlar merak etme. benim başıma 3-4 ay önce geldi hiç bir şey yapamıyolar. bu site lorlutarak para alma peşinde. ne derlerse desinler umursama. hiç bir şey olmaz. iyi ki kredi kartını vermemişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…