Eki Görüntüle 473621 komılıden zeytınyaglarım geldı
suan bekledıklerım
sutastan hem annem hem benım adıma bardaklar
avondan kremım
maggıden mutfak setı
bıskrem
ve 2 kutu protex
omodan deterjan setınıde tum aksam tamamlayıp aldım
yuppi kazanmışımm
bir bakın isterseniz. ben kazanmışım
bundan sonra şunu bunu beğenir misin diyen arkdşları direkt faceten silicem içime fenalık geldi ayrıca bn bi kere diyeyim bakalım dedim hiç oralı bile olmadılar
aynen valla bide bazı begeniler icinn begenen kişininde olaya dahil olması gerekip buda face de sayfamızda görünüo bende bunu istemiorum o kişiyede söylüorum tavır yapıo sinir oluorum neyin tavrını yapıosunuz ki ister begenirim ister begenmem zorlama neden ben asla oy istemedim istemem de katılmıorum cünkü o tür yarısmalara herkes kendini düsünüo oy iştiolar ama oy veren yok dedigin gibi
https://www.facebook.com/mentostr?sk=app_395031160553378
1500 un uzerindeydi puanim ama listede adim yok enteresan
kazananlar kac puan yaptilar acaba
baktım şimdi cnm da güvenilirmi anlayamadım tecrübeli arkadaşlar bakarsa
güvenilir görünüyor hatta ben de üye oldum ama birsürü anket sayfasına üyeyim henüz tek kuruş alamadım ve çok sıkıcı oluyor anket doldurmak kimisi çok uzun ve yabancı dilde oluyor. mesela demin e-searchten bi anket geldi daha önce de defalarca geldi ne yaparsam yapayım hçbi şeklde kabul etmiyor dahil etmiyor beni ankete. snrm paramızı almaya yaklaştığmzda bunlar ya durduruluyor ya da ankete kbul etmyorlar
arkadaşlar lütfen bana bi cevap verin .dün ziinga diye bi yere üye oldum bana mail yollamışlar cep telefonu kazandınız kargo parası ödemek şartıyla tabiki siteye bile girmedim aklıma siz geldiniz. sanki burdan bi arkadastada böle bişey olmuştu. bende korktum maillerini 18:engelledim. şimdi üyeliğimi nasıl iptal etcem bi sıkıntı olurmu :18: :18: :18: :18:
arkadaşlar lütfen bana bi cevap verin .dün ziinga diye bi yere üye oldum bana mail yollamışlar cep telefonu kazandınız kargo parası ödemek şartıyla tabiki siteye bile girmedim aklıma siz geldiniz. sanki burdan bi arkadastada böle bişey olmuştu. bende korktum maillerini 18:engelledim. şimdi üyeliğimi nasıl iptal etcem bi sıkıntı olurmu :18: :18: :18: :18:
kredi kartı bilgisi vermediysen bişey olmaz korkma.zingadaki bütün bilgilerimi değiştrdim kredi kartım yok ıp adresin den bişey olurmu üyelik ücreti gelirmi kafayı yicem
zingadaki bütün bilgilerimi değiştrdim kredi kartım yok ıp adresin den bişey olurmu üyelik ücreti gelirmi kafayı yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?