Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

protex benı bugun hc zorlamadı hemen acıldı
ve
kazandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Renkli Cuma kazananları belli oldu!

Şehriban Verim, İlkay Uzal, Buket Ingun, Tuğba Reşitoğlu ve Didem Çetin'i tebrik ederiz!

Kazanamadıysan üzülme, Flormar her an yeni bir sürprizle karşına çıkabilir! Takip etmeye devam et! :)

Renkli Cuma kazananları belli oldu!

Şehriban Verim, İlkay Uzal, Buket Ingun, Tuğba Reşitoğlu ve Didem Çetin'i tebrik ederiz!

MAGGI® ile RAMAZAN ŞENLİĞİ KAZANANLARI - 27 Temmuz
28 Temmuz 2012 Cumartesi, 09:57 · tarihinde Maggi Türkiye tarafından eklendi
1 Seref Kasap
2 Necibe Us
3 Elif Yücel
4 Özlem Canbulat Taban
5 Sibel Karataş
6 Necla Kardaşlar
7 Suna Kandemir
8 Nurten Işyar
9 Mahmut Necati Akbay
10 Esra Gul Yuvacı
11 Fatih Acer
12 Aslihan Gürkaş
13 Ayşe Sayarım
14 Mehtap Büyüktaşcı Onar
15 Yusuf Bilgiç
16 Namik Altuğ Karta
17 Deniz Özçetin
18 Nihal Can
19 Ceyda Demirkurnalı Karakaya
20 Nurcan Güven Sancı
21 Mücella Akuş
22 Cigdem Çelikpazı
23 Zeynep Ilgin Yücel
24 Samet Çalışkan
25 Hale Özkan
26 Korhan Kalkan
27 Gülsüm Dilek Aşkın
28 Harika Uzun Oktay
29 Meral Harmankaya
30 Ceyhun Yörük

günaydınnnnnnnnnn

HEYYYOOOOOOOOO galiba şeytanın bacağını kırdım , protexxxxxxxxx ten kazandım , inat etmiştim ama değdi, birde hergün kazandıktan sonra yeniden katılabiliyormuyuz ?? yoksa farklı face lerden mi katılıyorsunuz kızlarrr ,(bu arada bana tüyo yazan arkadaşlarada teşekkürler , yalnız bende ne 1 ne 4 tutmadı yav )

hım birde ramazan şerbeti ne yazıyoruz dicem , yine tarçın dan başka bir şey gelmedi aklıma ne sınırlı imiş kelimelerin cık cık

ikinci kez protex kazandım yiğenim adına
haftasonu olduğundan fazla kimse yoktu hemen açıldı

ya şaka gibi ama ben omo da daha 1.eğitimi geçemedim anlamadım ki , hem artık puan toplıyacak makalede kalmadı , bari deterjan alsa idim diye düşünüyorum , hani hazır çekilişle değilken

ikinci kez protex kazandım yiğenim adına
haftasonu olduğundan fazla kimse yoktu hemen açıldı
kız böle kazanıoruz yha bakım yollucaklarmı
bugun benım 3. kez oldu :)
aynı adrese
bu ramazan şenliği değil herhalde, çünkü bir dolu çorba vardı maggi de öyle okumuştum ben ???
yok cnm deıl ramazan senlıgı
bn onu kazanmak ıstıyorum sırf sepetı ıcın

Eko Halı

Geleneksel Cuma Günü Yarışması - 14 Sonuçlar
Geleneksel "Cuma Günü Yarışması - 14" adlı yarışmamızın sonuçları açıklanmıştır. Kazanan kişiler aşağıda belirtilmiştir, kendilerini tebrik ederiz. 1. UĞUR ALTIN 2. HÜSEYİN ACAR 3. SİBEL ŞENYUVA 4. SENEM YILMAZ 5. DİLEK DEMİRCİ Kazanan kişiler ile iletişime geçilip hediyeleri adreslerine gönderilecektir. Bir sonraki yarışmada görüşmek dileğiyle... Doğru cevaplar; 1 - Bebek ve Çocuk Halısı: Bebek Halısı: 307 Turuncu 2 - Makine Halısı: Caprice: 3188 Beyaz Pembe 3 - Makine Halısı: Lima: 2228 Bej Kahve *Kazanan kişilere e-posta yolu ile ulaşılacaktır. Halı | Halı Modelleri | Eko Halı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…